Uzmanlar uyardı: Bu saatte kesinlikle kahve içmeyin!

Kahve
Kahve

Uzmanlar kahve tüketimi konusunda özellikle uyarıyor: Nasıl içtiğinizden çok, ne zaman içtiğiniz önemli!

Yoğun çalışma temposunda sığındığımız belki de en güçlü limanların en başında geliyor bir fincan dolusu kahve... Yapılan araştırmalar gösteriyor ki, kahve gün içinde enerjiyi arttırmak bakımından oldukça faydalı; ancak aşırı ve zamansız tüketildiğinde, beraberinde getirdiği zararlar da kaçınılmaz...

Uzmanlar, kahve tüketimi konusunda özellikle uyarıyor. Kahveyi nasıl içtiğinizden çok, ne zaman içtiğiniz önemli. İşte kahvenin içilmesi gereken en doğru saatler!


Uzmanlar uyarıyor: Saatlere dikkat!
Kahveden vazgeçemeyenlere kötü bir haberimiz var. Eğer hem kahve içmeyi sevip hem cilt bakımınıza özen gösteriyorsanız, bu konuda dikkatli olmak zorundasınız. Uzmanlar, kahveyi öğlen ikiden sonra içmenin oldukça zararlı olduğu konusunda uyarıyor. 14:00'ten sonra içilen kahve, yalnızca uykunuzu kaçırmakla kalmaz; aynı zamanda cilde de zararlıdır. Kahveyi metabolizmanızın daha iyi çalıştığı sabah saatlerinde tüketmeye gayret etmelisiniz.
Uzmanlar uyarıyor: Saatlere dikkat! Kahveden vazgeçemeyenlere kötü bir haberimiz var. Eğer hem kahve içmeyi sevip hem cilt bakımınıza özen gösteriyorsanız, bu konuda dikkatli olmak zorundasınız. Uzmanlar, kahveyi öğlen ikiden sonra içmenin oldukça zararlı olduğu konusunda uyarıyor. 14:00'ten sonra içilen kahve, yalnızca uykunuzu kaçırmakla kalmaz; aynı zamanda cilde de zararlıdır. Kahveyi metabolizmanızın daha iyi çalıştığı sabah saatlerinde tüketmeye gayret etmelisiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >