Vedat Milor saldırıya uğradı, ölümden döndü

Vedat Milor
Vedat Milor

● Türkiye'nin en ünlü gastronomi yazarı Vedat Milor, gezmek için gittiği Burgazada'da uğradığı saldırıyı Twitter üzerinden duyurdu.

● Milor, adada buluna Keyf Restoran isimli mekanın önünden geçerken, restoranın masalarının yolu kapattığı için görevlileri uyarması sonrası yine aynı kişiler tarafından saldırıya uğradı.

● Restoran çalışanları tarafından darp edildiğini söyleyen milor, denize itildiğini az kalsın düşeceğini, düştüğünde de boynunun kırılma ihtimali olduğunu söyledi.

● Daha sonraysa restoranın sahibinin Adalar Belediye Başkan Yardımcısı'nın olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin en meşhur yemek yazarlarından ve gastronomi uzmanlarından Vedat Milor son zamanların sosyal medyayı en sık ve yerinde kullanan isimleri arasında yer alıyor. Genellikle yaşadığı deneyimlerini ve günlük dertlerini takipçileriyle paylaşan Milor, bu kez başına gelen saldırıyı takipçileriyle duyurdu.

Vedat Milor'un saldırıya uğradığı restoran.
Vedat Milor'un saldırıya uğradığı restoran.

Vedat Milor, gezmek için gittiği Burgazada'da bir restoran çalışanı tarafından darp edildiğini ve denize itildiğini az kalsın denize düşüp boynunu kıracağını Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Buna göre Milor, adada bulunan 'KeyfRestoran' isimli işletmenin önünden geçerken restoranın masalarının yolu kapattığı için sahiplerini uyarması üzerine, restoran çalışanları tarafından darp ediliyor. Sözlü şiddetin ardından fiziksel şiddete de maruz kalan Milor, denize düşme tehlikesi atlattığını, az kalsın öleceğini belirtti.

Vedat Milor yaşadığı saldırının tüm detaylarını Twitter'dan anlattı

Vedat Milor'un saldırıya uğradığı restoranın sahibi belediye başkan yardımcısı çıktı

Restoran sahiplerinin iddiası: Milor bize hakaret etti

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül Vedat Milor'dan özür diledi

Adalar Belediye Başkanı Erdem gül olayın hemen ardından bir açıklama yaptı ve Vedat Milor'dan özür diledi.

  • Gül, ''Sayın Vedat Beyi aradım, geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Çok üzüldüğümü söyledim. Perşembe günü kendisini ziyaret edeceiğim. Bu işgaller tüm Türkiye'de ve adalara yaşanıyor. Biz zabıtayla çizgi çiziyoruz, insanların orada rahat yürüyebilmesi için. Buna rağmen işgaller sürüyor. Burada yaya kültürünü geliştirmemiz lazım. Bundan sonra bu tür olaylara izin vermeyeceğiz.

Gazeteci Şirin Payzın, Milor'a inanmadı, diğer tarafı da dinlemek gerekiyor dedi

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >