Vedat Milor meşhur anketlerine bir yenisini daha ekledi: Balığa limon sıkılır mı?

Vedat Milor
Vedat Milor

Geçtiğimiz yıl Twitter üzerinden yaptığı 'Menemen soğanlı mı olur soğansız mı?' anketiyle sosyal medya kullanıcılarının kucağına pimi çekilmiş bir bomba bırakan Vedat Milor, bugün yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Milor yaptığı ankette 'Balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı?' sorusunu yöneltti.

Türkiye'de yemek denilince akla ilk gelen isimlerden birisi Vedat Milor, bu titrinin yanına bir de sosyal medyafenomeni unvanını ekledi. Özellikle takipçileriyle girdiği etkileşim sayesinde 1 milyonu aşkın bir takipçi sayısına ulaşan Milor, burada yaptığı işlerle her an her saniye gündem olmayı başarıyor.

Milor, Twitter üzerinden başlattığı ankette takipçilerine 'Balığa limon sıkılır mı?' sorusunu sordu
Milor, Twitter üzerinden başlattığı ankette takipçilerine 'Balığa limon sıkılır mı?' sorusunu sordu

Milor geçtiğimiz yıl yaptığı 'Menemen' anketiyle Twitter'a çok sağlam bir giriş yapmış ve yaklaşık 450 bin kişinin katıldığı bir sonuç elde etmişti. Sonuca göre menemenin soğanlı olacağı kanaati çıktı.

Milor bu yılda bir anket yayınladı

Menemen anketinin sosyal medyada aylarca tartışılmasının üzerinden yaklaşık bir yıl geçti. Milor bu sene de yemekle yakından uzaktan ilgisi olan herkesi muhatap alacak bir anket başlattı.

Ankette en ünlü şeflerin bile ihtilafa düştüğü soruyu sordu.

Balığa limon sıkılır mı sıkılmaz mı?

Milor takipçilerine attığı tweetle şu soruyu yöneltti ''Geçen seneki menemen anketinden sonra en çok sorduğunuz soruları özellikle takip ettim. Biri bariz biçimde öne çıktı. Herkesin rahatlıkla fikir sahibi olabileceği bir soru:?

''BALIĞA LİMON SIKILIR MI SIKILMAZ MI?''

Vedat Milor'un saat 15.47'de paylaştığı " ankete sadece 10 dakika için 20 bin kişi katıldı. Gelenekselleşen Vedat Milor anketlerini muhtemelen bu sıklıkla görmeye devam edeceğiz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >