Wilma Elles Türkiye'deki mal varlığını açıkladı

Wilma Elles.
Wilma Elles.

Alman oyuncu Wilma Elles Türkiye'de ki mal varlığına ilişkin açıklamalar yaptı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle Türk seyircisinin karşısına çıkan Elles kazandığı paraları gayrimenkule yatırmış. 16 tane dairesi bulunan oyuncu ''Yatırımlarım ikiye katlandı'' dedi.

Başarılı oyuncu Wilma Elles Almanya'nın Düsseldorf kentinde yapılan Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda yer alan isimler arasındaydı. Fuarda konuşan oyuncu Türkiye'de 3 yıl önce yatırım yaptığını ve bunların şu anda ikiye katlandığını belirterek ''Çok şükür'' dedi.

16 tane dairesi varmış

  • Oyuncu 16 dairesi ve bir dükkanı olduğunu söyledi. Elles ayrıca, ''Almanya'da yaşayan bir Türk, hem memlekete yatırım yapması lazım hem de Almanya'da yaşayan bir Alman başka bir ülkede yatırım yapması her zaman çok keyifli. Çünkü Türkiye, güneşli ve muhteşem tatil ülkesi. Kim orada yaşamak istemez ki. Bence harika. Emeklilik için mesela'' dedi.

Wilma Ellles uzun zamandır Türkiye'de yaşıyor.
Wilma Ellles uzun zamandır Türkiye'de yaşıyor.

'Sağlam bir kiracı bulmak lazım'

  • ''Her zaman gayrimenkule yatırım yapıyorum; çünkü, oyuncu olarak çok yoğun çalışıyorum. O yüzden mesela başka işlerle uğraşamam diye kesinlikle gayrimenkule yatırıyorum; direkt kiraları alıyorum. Sağlam bir kiracı bulduktan sonra hiçbir sıkıntı yok. Olumlu tecrübeler yaşadım. Üç sene önce yatırım yapılan bir dairenin fiyatı şimdi iki katına yükseldi. Ben Türkiye'de yaşıyorum. Benim ana merkezim Türkiye" diyen Elles, "O şekilde sürekli bakıyorum. Şimdi de bakıyorum nerede ne var diye. İnşaat kalitesi de çok önemli. Burada en büyük inşaat şirketleri var. Çok güvenilir şirketler" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >