Wilma Elles'i ağlatan ziyaret!

Wilma Elles
Wilma Elles

İş adamı Kerem Göğüş ile evlenen ve Türk vatandaşlığına geçen Wilma Elles, Saraybosna ziyaretinde duygusal anlar yaşadı. Srebrenitsa Katliamı'nın 22'ıncı yıl dönümünü nedeniyle buradaki mezarlığa giden ve dua eden ünlü oyuncu, aynı zamanda bu katliamdan etkilenmiş aileleri de ziyaret etti.

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisiyle ünlenen oyuncu Wilma Elles, geçtiğimiz günlerde Saraybosna ziyareti gerçekleştirdi.

Srebrenitsa Katliamı'nın 22'ıncı yıl dönümünü nedeniyle buradaki mezarlığa giden ve dua eden ünlü oyuncu, aynı zamanda bu katliamdan etkilenmiş aileleri de ziyaret etti.

Duygusal anlar yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan Elles, instagram hesabından ziyaretinde çekilmiş fotoğrafları paylaştı. Wilma, bu kareleri, "Srebrenica asla unutma! Derin üzüntü içinde Srebrenica soykırımını anıyoruz" notuyla yayımladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı savununca eleştirilerin hedefi oldu
Elles, Almanya’nın en önemli kamu televizyon kanalı ARD’de yayınlanan sunucu Frank Plasberg’in “Hart Aber Fair” (Sert Ama Adil) adlı tartışma programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı savununca eleştirilerin hedefi haline gelmişti.
Ayrıca Elles, “Almanya üzerindeki hilal - Ülkemiz ne kadar Erdoğan kaldırabilir” konulu tartışma programında, Alman medyasını Türkiye hakkında yanlış ve tek yanlı bir resim çizdiği gerekçesiyle eleştirdiği için de sert tepkiler almıştı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı savununca eleştirilerin hedefi oldu Elles, Almanya’nın en önemli kamu televizyon kanalı ARD’de yayınlanan sunucu Frank Plasberg’in “Hart Aber Fair” (Sert Ama Adil) adlı tartışma programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı savununca eleştirilerin hedefi haline gelmişti. Ayrıca Elles, “Almanya üzerindeki hilal - Ülkemiz ne kadar Erdoğan kaldırabilir” konulu tartışma programında, Alman medyasını Türkiye hakkında yanlış ve tek yanlı bir resim çizdiği gerekçesiyle eleştirdiği için de sert tepkiler almıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >