Wilma Elles'in gayrimenkulleri başına bela oldu

Wilma Elles 16 tane dairem var demişti.
Wilma Elles 16 tane dairem var demişti.

Alman oyuncu Wilma Elles geçtiğimiz günlerde parasıyla yaptığı yatırımlardan bahsederek ikiye katladığını söylemişti. 16 tane dairesi olduğunu açıklayan oyuncu, gayrimenkulleri ile alakalı gelen sorulardan kaçarak, ''Benden para istiyorlar, korkuyorum'' dedi.

Bir alışveriş merkezindeki mekanın açılışına katılan oyuncu Wilma Elles,basın mensuplarına verdiği röportaj verdiği sırada, bir soru üzerine korkup kaçtı. 16 tane dairem var açıklamasıyla gündeme gelen Wilma Elles, gelen sorulardan sonra basın mensuplarının yanından uzaklaştı. Bir süre sonra geri dönen Elles, "Çocuklarımı kaçırırlar diye korkuyorum" dedi.

'Doğal olmak istiyorum'

Basın mensuplarına açıklama yapan Wilma Elles, kendinde sevmediği çok şeyi olduğu belirterek, "İleri yaşlarda estetik yaptırabilirim. Şu an da doğal kalmak istiyorum" dedi. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde adeta servet kazanan Elles, 8 yılda bir mağaza, 16 daire sahibi olmuştu. Oyuncu, gazetecilerin yatırımlarını sorması üzerine panik yaptı. "İstemiyorum" diyerek röportajı bitiren oyuncu bir hayli sinirlendi.

Wilma Elles ve çocukları.
Wilma Elles ve çocukları.

'Çocuklarım kaçırılır diye korkuyorum'

Sakinleşince basın mensuplarının yanına gelen oyuncu, kameralar kapalıyken, "Benim çocuklarım var, çocuklarımı kaçırırlar diye korkuyorum. Benden para istiyorlar, yazıyorlar. Ben korkuyorum. Bunları sormayın, yayınlamayın" diyerek kafaları karıştırdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >