Yakın zamanda evlenmeye hazırlanan ünlü çiftten şaşırtan istek

Can Bonomo ve Öykü Karayel
Can Bonomo ve Öykü Karayel

Yakın zamanda evlenmeye hazırlanan Can Bonomo - Öykü Karayel çiftinden, düğüne gelecek kişileri şaşırtan bir istek geldi.

Yakın zamanda evlenmeye hazırlanan Can Bonomo - Öykü Karayel çiftinden, düğüne gelecek kişileri şaşırtan bir istek geldi.

14 Temmuz'da evlenecek olan çift, düğüne gelecek olan davetlilerden sosyal medya kullanmamalarını rica etti. Çift, gece boyunca çekilen hiçbir fotoğraf veya videonun sosyal medyada paylaşılmamasını istedi.

14 Temmuz'da Çeşme'de gerçekleşecek olan düğünün davetiyeleri sosyal medya üzerinden gönderilirken, düğüne telefonla girişin bile yasaklanabileceği iddia edildi.

Can Bonomo ve Öykü Karayel

Can Bonomo kimdir?

Can Bonomo
Can Bonomo

24 Mayıs 1987 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Ressam olan annesini genç yaşta kaybetti. Dokuz yaşında gitar çalmaya başladı. Ortaokul ve lise yılları boyunca sürdürdüğü müzik çalışmalarına İstanbul'da devam etti. Bilgi Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yapan Can Bonomo, daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı. Amatör müzik gruplarıyla İzmir ve İstanbul’da birçok konserler verdi. Yaklaşık iki yıllık çalışmanın sonucunda Ocak 2011’de Can Saban'ın yapımcılığı ile ilk albümü “Meczup”u yayınladı. 2012 yılında Türkiye’yi Eurovision Şarkı Yarışması’nda temsil etti. Yarışmadan 6. İle ayrıldı.

Öykü Karayel kimdir?

Öykü Karayel
Öykü Karayel

1990 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Lise son sınıftayken Kenterler Tiyatrosunun seçmelerine katıldı ve burada sahne almaya başladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü kazandı. Konservatuar yıllarında 5 aylık eğitim almak üzere Londra’ya gitti. Güzel Şeyler Bizim Tarafa adlı oyunda canlandırdığı Ayşe karakteriyle Sadri Alışık Ödüllerinden ödül kazandı. Kuzey ve Güney dizisi ile televizyon kariyerine başladı. Bu dizideki rolüyle şöhreti elde etti. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Karayel'in, Ezgi adında tek yumurta ikizi bir kız kardeşi vardır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >