Yalçın Menteş Mehmet Ali Erbil'i ağlattı

 Mehmet Ali Erbil.
Mehmet Ali Erbil.

Usta oyuncu Yalçın Menteş 12 gün önce yoğun bakıma alınmıştı. Akciğer kanseri tedavisi gören usta oyuncu dün hayatını kaybetti. Yakın dostu olan Mehmet Ali Erbil ise geçtiğimiz günlerde yoğun bakımdan çıkmış ve yaşam mücadelesini kazanmıştı. Ses sanatçısı Onur Akay, Menteş’in ölüm haberini öğrenen yakın dostu Mehmet Ali Erbil’in gözlerinden yaş geldiğini açıkladı.

Usta oyuncu Yalçın Menteş akciğer kanseri teşhisiyle 12 gün önce yoğun bakıma kaldırılmıştı. Oyuncu kanserle olan mücadelesini kaybetti ve dün hayata gözlerini yumdu. 58 yaşındakiMenteş 2013'te kangren olan bacağını kaybetmişti.

Mehmet Ali Erbil gözyaşlarını tutamadı

Ses sanatçı Onur Akay, Mehmet Ali Erbil yakın dostunun vefat haberini alınca gözyaşlarını tutamadı dedi. Akay, “Doğum gününde acı haber” başlıklı bir yazı kaleme alan Onur Akay, "Ölüm haberini bu sabah öğrenen Mehmet Ali Erbil’in, hastane odasında gözlerinden yaş gelmiş ve cenazeye katılamayacağı için büyük üzüntü duymuş. Yalçın Menteş’e Allah’tan rahmet dilerken, Mehmet Ali Erbil’in de doğum gününü kutluyor ve yeni yaşında kendisine Allah’tan sağlık diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil.
Yalçın Menteş ve Mehmet Ali Erbil.

Yalçın Menteş.
Yalçın Menteş.

Fizik tedavi başladı

Akay sözlerine söyle devam etti;

  • "Mehmet Ali Erbil, yoğun bakımın hemen yanında bir odada kalıyor ve kendisiyle yine yoğun bakım doktorları ilgileniyor. Yoğun bir şekilde fizik tedavi başladı. Konuşması ve gıda alımı normal olan Mali’nin, moralinin bozuk olduğunu öğrendim.
  • Konuşuyormuş ama uzun uzun sohbetler etmiyormuş. Daha çok uyuyarak vakit geçiriyormuş. Ayrıca odasındaki televizyondan daha çok maç ve belgesel izliyormuş. Sevdiği yemeklerden az yiyormuş ve kalori dengesini ayarlamak için özel mamalara devam ediliyormuş. Kilo almaya başlayan Mali, yakında ayağa kalkacak. Yanında sürekli kardeşi Mustafa Erbil kalıyor ve çok sevdiği oğlu Ali Sadi ise her gün babasının yanına uğruyormuş" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >