Yardım için yeleğini satan Haluk Levent, dördüncü yeleğini satın aldı

Haluk Levent
Haluk Levent

Küçük Reşit'in tedavi masrafları için yeleğini satan Haluk Levent, dördüncü yeleğini satın aldı.

İşitme cihazı çalınan küçük Reşit'in tedavi masrafları için, konserlerinde giydiği ve kendisiyle özdeşleşen yeleğini satan sanatçı Haluk Levent, dördüncü yeleğini satın aldı.

Sosyal medya hesabından, "Yandınız! Yeni bir yelek daha aldım. Bu 4. yelek. Yakında satışa çıkar." notuyla paylaşım yapan Levent'in tweetine 10 binin üzerinde beğeni geldi.

İşte o paylaşım

Haluk Levent'in paylaşımı
Haluk Levent'in paylaşımı

Haluk Levent kimdir?

Haluk Levent
Haluk Levent

26 Kasım 1968 tarihinde Adana-Yüreğir’de dünyaya geldi. İlkokulu Sabancı İlköğretim Okulu’nda okuyan Levent, liseyi Adana Atatürk Lisesi’nde tamamladı.

Sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe Bölümü’nde kısa zamanlar öğrencilik yaptı.

Sürekli sınavlarla uğraşırken bir yandan da ticaret yapmaya başladı. Ticari açıdan başarısız olunca yaşadığı yeri terk etti ve çeşitli şehirlerde şarkı söylemeye başladı. İlk albümünün isminin “Yollarda” olmasının sebebi, hayatının bu kısmını sürekli yollarda geçirmesidir.

1992 yılından itibaren belirli mekanlarda sahne almaya başladı. 1993 yılında yayınladığı ilk albümü ile Anadolu Rock müziğini yeniden gündeme taşıdı.

Sanatçı, Ahbap adlı grubu ile ülkenin çeşitli yerlerine yardım kampanyaları düzenliyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >