Yasemin Özilhan: Artık dizilerden teklif gelmiyor

Yasemin Özilhan en son Doktorlar dizisinde oynadı.
Yasemin Özilhan en son Doktorlar dizisinde oynadı.

Doktorlar dizisi ile tanınan ve evlendikten sonra oyunculuğu bırakan Yasemin Özilhan, bir marka ile yaptığı iş birliğinin tanıtımında soruları yanıtladı. Oyunculuk kariyeri ile ilgili gelen sorulara açıklık getiren Özilhan, ''Bıraktığım dönemlerde çok sayıda teklif geldi. Kabul etmediğim için artık gelmiyor'' dedi. Oyuncunun 2 tane kızı var.

Bir dondurma markası ile prestijli kozmetik markalarından biri olan firma, yazın ilham veren işbirliğini duyurdu. Bir davet düzenleyen firmanın ev sahipliğini Yasemin Özilhan yaptı. Özilhan kendisiyle ilgili sorulara da cevap vermeyi ihmal etmedi.

'Teklif gelmiyor'

Davete ev sahipliği yapan Yasemin Özilhan, yaz için en sevdiği rengin dondurma paketlerine yansımasından mutlu olduğunu dile getirdi. 9 yıldır televizyondan uzak olan Özilhan, "Oyunculuk yapmayı düşünmüyorum. Bıraktığım dönemlerde çok sayıda teklif geldi. Kabul etmediğim için artık gelmiyor. Düşünmüyorum" diye konuştu.

Yasemin Özilhan.
Yasemin Özilhan.

Dizi adı vermedi

Gelen tekliflerde 'acaba geri dönsem mi?' dedirtecek bir proje olmadı mı?" sorusuna Özilhan, "Oldu, çok güzel bir diziydi. Çok etkiledi beni ama benim çocuklarım var. Dizinin adını vermeyeyim, söylemek olmaz" diye yanıt verdi.

Yasemin Özilhan ve eşi.
Yasemin Özilhan ve eşi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >