Yeni Batman filminin başrolü Robert Pattinson: 'Batman bir kahraman değil'

Robert Pattinson.
Robert Pattinson.

Yeni Batman filminde rol almaya hazırlanan Robert Pattinson, karakter hakkında konuştu. Pattinson Batman karakterinin kahraman olmadığını belirterek ''Gerçek anlamda kusursuz bir kahraman olacağımı sanmıyorum. Her zaman biraz yanlış bir şeyler olmalı'' dedi.

Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı Yeni Batman filminde rol almaya hazırlanan Robert Pattinson, karakter hakkında açıklamalarda bulundu. Twilight serisiyle yıldızı parlayan Pattinson, siyah pelerini Ben Affleck'ın vedasının ardından devraldı.

'Batman bir altın çocuk değil'

New York Times gazetesine röportaj veren Robert Pattinson, canlandıracağı yeni Batman karakteri ile ilgili soruları cevapladı. Pattinson, ''Batman bir kahraman değil. O çok karmaşık bir karakter. Gerçek anlamda kusursuz bir kahraman olacağımı sanmıyorum. Her zaman biraz yanlış bir şeyler olmalı. Nitekim gözlerimden biri diğerinden daha küçük'' dedi.

Robert Pattinson, Yeni Batman filmi için hazır
Robert Pattinson, Yeni Batman filmi için hazır

Film 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecek

Batman'ı oynamanın heyecanlı olup olmadığı sorusunu cevaplayan Pattinson, ''Batman’in ahlakı biraz kapalı. Neredeyse tüm çizgi roman karakterlerinin aksine o altın bir çocuk değil. Onun dünya görüşünde bir sadelik var, ama yaşadığı yer tuhaf. Bu da karakteri oynamayı çok daha ilgi çekici kılıyor'' ifadelerini kullandı.

  • Yönetmen koltuğunda Matt Reeves'ın oturacağı yeni Batman filmi, 25 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >