Yıldırım Demirören’in kızı evlendi: Nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı yaptı

Yıldırım Demirören'in kızı evlendi.
Yıldırım Demirören'in kızı evlendi.

Başkanı Yıldırım Demirören’in kızı Yelda Demirören ile merhum iş insanı Hasan Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda birçok seçkin konuğun katıldığı bir düğünle dünyaevine girdi. Çiftin şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve Revna Demirören çiftinin kızı Yelda Demirören ile merhum iş insanı Hasan Kalyoncu ve Nevin Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu hayatlarını birleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen törende Demirören ve Kalyoncu ailelerini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıyarken, çiftin şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı

Birçok seçkin konuk

Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı davette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, eski Maliye Bakanı Naci Ağbal, MİT Başkanı Hakan Fidan ve UEFA Başkanı Aleksander Ceferin gibi isimler yer aldı.

Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.
Çiftin nikah şahitliğini Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan yaptı.

Tüm aile oradaydı

Çırağan Sarayı’ndaki davette Yıldırım-Revna Demirören çifti ile çocukları Erdoğan Demirören ve Cemal Demirören; Meltem Demirören Oktay-Kıvanç Oktay çifti ile çocukları Sinan ve Murat Oktay; Tayfun-Reyhan Demirören çifti ile çocukları Kaan, Mina ve Can Demirören; Nevin Kalyoncu, Cemal Kalyoncu, Adnan Kalyoncu, Faruk Kalyoncu ve eşleri bu mutlu günlerinde genç çifti yalnız bırakmadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >