Yıldız Tilbe 'Jet Sosyete' dizisinde rol aldı

Yıldız Tilbe'nin diziden yansıyan görüntüleri.
Yıldız Tilbe'nin diziden yansıyan görüntüleri.

TV 8 ekranlarında yayınlanan 'Jet Sosyete' dizisinin ikinci bölüm fragmanı yayınlandı. Aile içerisindeki sıkıntıların devam ettiği dizide, bir de sürpriz bir isim yer aldı. Geçtiğimiz hafta Ozan Güven'i konuk oyuncu olarak diziye dahil olmuştu. Bu hafta ise Yıldız Tilbe dizinin 2. bölümünde oyuncu olarak yer alacak.


Jet Sosyete 2. sezon 2. bölüm fragmanı ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Gizem'in büyük bir çekişme içerisinde yer aldığı yeni bölümde yakarışta bulunduğu isim Yıldız Tilbe oluyor.

İşte, jet Sosyete 2. sezon 2. bölüm

Ozan Güven sonrası Yıldız Tilbe Sürprizi

Jet Sosyete yeni sezona sürprizlerle başladı. Kadrosuna yeni isimler dahil eden Gülse Birsel, yeni sezonun ilk bölümlerinde Ozan Güven'i konuk olarak diziye dahil etti.

Jet Sosyete'de ikinci haftanın sürpriz ismi ise Yıldız Tilbe oldu. Tilbe, Gülse Birsel'in canlandırdığı Gizem'in arkadaşı rolünü canlandıracak.

Jet Sosyete dizisinin konusu

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >