Youtube’da pek bir güzel videolar çeken insan: Hüsameddin Bayraklı

Hüsameddin Bayraklı
Hüsameddin Bayraklı

Youtube kanalları gün geçtikçe daha da artıyor. Sayıca çok olan bu hesaplarda kaliteli içerik üretenleri bulmak ise gün geçtikçe daha da azalıyor. Kültür, sanat ve edebiyat konulu birçok Youtube kanalı bulunmasına rağmen maalesef birçoğu vasatı aşamıyor. Fakat yeni ortaya çıkan bir youtube kanalı var ki gün geçtikçe izleyici ve abone sayısını arttırarak sağlam adımlarla büyümeye devam ediyor.

Hüsameddin Bayraklı 2012 yılında Youtube kanalını açmasına rağmen 2015 yılında videolar çekmeye başladı. Şiir okumayı seven ve şiirlere hayran olduğu çektiği videolardan belli olan Bayraklı, ilk olarak kendi seslendirdiği şiirleri Youtube’a yüklemeye başladı. Yavuz Bülent Bakiler’den, Sezai Karakoç’a; Necip Fazıl Kısakürek’ten Ahmet Hamdi Tanpınar’a kadar birçok şairin şiirini seslendiren Bayraklı kendisini Youtube kanalında şu şekilde anlatıyor:

“Youtube üzerindeki goygoy, eğlence, mizah, challenge, makyaj, moda/kombin, şal bağlama ve saire tarzı kanallardan ve her ne kadar az da olsalar sıkıcılıktan monotonluktan kurtulamayan kültür, sanat, edebiyat kanallardan biri olmaya gelmedim buraya. 2012 senesinden itibaren bu kanalda seslendirdiğim şiirleri paylaşarak youtube'un halihazırdaki haysiyet ortalamasını yükseltirken artık hem arkadaşlardan gelen istekleri daha fazla reddedemekten hem de ortaya güzel bir şeyler koyabilme isteğimi artık zaptedememekten dolayı artık daha farklı videolarla youtube'un muhabbet ortalamasını da yükseltmek için aranızdayım. Kısa kısa kültür, sanat, edebiyat üzerine sohbet edeceğiz. Güzel şeyler olacak inanıyorum. Allah utandırmasın. Tavsiyelerinizi her daim bekliyorum"

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >