Zalim İstanbul yeni sezonda devam edecek: Peki hangi diziler final yapacak?

Türk dizilerinin ömrünün kısa olması genellikle beğenilmemesine dayanıyor. Özellikle saatler uzun olması da şikayet edilen diğer konulardan.
Türk dizilerinin ömrünün kısa olması genellikle beğenilmemesine dayanıyor. Özellikle saatler uzun olması da şikayet edilen diğer konulardan.

Son zamanlarda Türk dizileri beğenilmemesi ve aynı içeriklere sahip başka dizilerin çokluğu gibi sebeplerden dolayı erken final yapıyor. Yeni başlayan dizilerden Zalim İstanbul ile ilgili de final haberi gündeme gelmişti. Ancak gelen bilgiler dizinin final yapmayacağı yaz için ara vereceği yönünde. Biz de buradan yola çıkarak final kararı alan dizilerin listesini derledik.

Yeni başlayan Zalim İstanbul dizisinin erken final yapacağı söylendi. Dizinin yaz boyu devam etmesi bekleniyordu ancak vazgeçildi. Gazeteci Sina Koloğlu'nun haberine göre, “Erken bitirme diye bir şey yok. Normal yayınımıza devam ediyoruz. Biz henüz bir tarih belirlemedik. Hiçbir kanalın mayıs ve haziran prototipi belli değil. Bütün yapımlar, bayram öncesi tatile giriyor” açıklaması yapıldı.

Zalim İstanbul dizi ekibi.
Zalim İstanbul dizi ekibi.

Final mi sezon finali mi?

Yazın yaklaşmasının ardından bazı diziler için final ve sezon finali kararları gelmeye başladı. Özellikle final kararı alan bazı diziler ise daha yeni başlamıştı. Biz de o dizilerin listesini hazırladık. İşte o dizilerin listesi;

Diriliş Ertuğrul

                                    Diriliş Ertuğrul dizisinin 29 Mayıs da final yapacağı kesinleşti. Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul’un bu sezon son sezonu olacağını gelecek sezon Diriliş Osman olacağını açıkladı.
Diriliş Ertuğrul Diriliş Ertuğrul dizisinin 29 Mayıs da final yapacağı kesinleşti. Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul’un bu sezon son sezonu olacağını gelecek sezon Diriliş Osman olacağını açıkladı.
Çarpışma

                                    Ay Yapım'ın Çarpışma dizisini bir sezonluk hazırladığı iddia edildi. Gelen haberlere göre Çarpışma 25 mayıs 2019 da final yaparak ekranlara veda edecek.
Çarpışma Ay Yapım'ın Çarpışma dizisini bir sezonluk hazırladığı iddia edildi. Gelen haberlere göre Çarpışma 25 mayıs 2019 da final yaparak ekranlara veda edecek.
Gülperi

                                    Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in oynadığı Gülperi dizisi 3 Mayıs 2019 cuma akşamı 30. bölümü ile kesin olarak final yapacak.
Gülperi Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in oynadığı Gülperi dizisi 3 Mayıs 2019 cuma akşamı 30. bölümü ile kesin olarak final yapacak.
Kızım

                                    Kızım dizisinin mayıs başında final yaparak ekranlara veda edeceği resmi olarak açıklandı. Final nedeni ise Med Yapım’ın 2019 2020 yeni sezonunda yeni bir dizi yapacağı ve başrolünde ise Cansu Dere’nin oynayacağı yönünde.
Kızım Kızım dizisinin mayıs başında final yaparak ekranlara veda edeceği resmi olarak açıklandı. Final nedeni ise Med Yapım’ın 2019 2020 yeni sezonunda yeni bir dizi yapacağı ve başrolünde ise Cansu Dere’nin oynayacağı yönünde.
Bizim Hikaye

                                    Bizim Hikaye dizisi yapımcısı Med Yapım Bizim Hikaye  dizisi için aldığı final kararını açıkladı. Bizim Hikaye 72. bölümü ile 30 mayıs perşembe akşamı ekranlara veda edecek.
Bizim Hikaye Bizim Hikaye dizisi yapımcısı Med Yapım Bizim Hikaye dizisi için aldığı final kararını açıkladı. Bizim Hikaye 72. bölümü ile 30 mayıs perşembe akşamı ekranlara veda edecek.
Jet Sosyete

                                    Önce Star Tv ekranlarında tutunamayan Jet Sosyete dizisi ne yazık ki şimdi de Tv8 ekranlarında tutunamıyor. Kadrosunda bir çok komedyen yıldızı barındıran Gülse Birsel’in dizisi Jet Sosyete için de 2 mayıs 2019 perşembe akşamı yayınlanacak 39. bölümü ile final kararı alındı. Ne yazık ki Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı Jet Sosyete dizisinden beklediği izlenme oranlarını hafta hafta kaybetti ve sonunda bu ağır kararını açıkladı.
Jet Sosyete Önce Star Tv ekranlarında tutunamayan Jet Sosyete dizisi ne yazık ki şimdi de Tv8 ekranlarında tutunamıyor. Kadrosunda bir çok komedyen yıldızı barındıran Gülse Birsel’in dizisi Jet Sosyete için de 2 mayıs 2019 perşembe akşamı yayınlanacak 39. bölümü ile final kararı alındı. Ne yazık ki Tv8’in sahibi Acun Ilıcalı Jet Sosyete dizisinden beklediği izlenme oranlarını hafta hafta kaybetti ve sonunda bu ağır kararını açıkladı.
İstanbullu Gelin

                                    İstanbullu Gelin dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan İstanbullu Gelin dizisinin 3. sezonda yani 2019 da final yaparak ekranlara veda edeceğini açıkladı.
İstanbullu Gelin İstanbullu Gelin dizisinin yönetmeni Zeynep Günay Tan İstanbullu Gelin dizisinin 3. sezonda yani 2019 da final yaparak ekranlara veda edeceğini açıkladı.
Söz

                                    Söz dizisinin 5 bölüm sonra mayıs ayında final yapacağı kesinleşti.
Söz Söz dizisinin 5 bölüm sonra mayıs ayında final yapacağı kesinleşti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >