Üsküdar'da sahneye çıkan Zerrin Özer sağlığı için 26 kilo verdi

Zerrin Özer.
Zerrin Özer.

Türk müziğinin usta ismi Zerrin Özer tam 26 kilo verdi. Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği bir etkinlikte sahneye çıkan Özer'in zayıf hali dikkat çekti. Sanatçı spor ve diyet eşliğinde kilo verdi.

Usta isim sanatçı Zerrin Özer dün gece Üsküdar'da sahneye çıktı. Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Özer sahneye çıkıp kendisine sarılan hayranı karşısında duygusal anlar yaşadı.

Üsküdar Belediye Başkanı, Hilmi Türkmen ve Zerrin Özer.
Üsküdar Belediye Başkanı, Hilmi Türkmen ve Zerrin Özer.

  • Zerrin Özer diyet ve sporla verdiği 26 kiloyla da hayranlarının karşısına çıktı. Usta sanatçı kendi sağlığı için fazla kilolarından kurtulmak zorunda olduğunu söyledi.

Zerrin Özer 26 kilo verdi.
Zerrin Özer 26 kilo verdi.

'Üsküdar demek müzik demek'

  • Üsküdar'ı hep müzikle hatırlayacağını söyleyen Özer, "Üsküdar demek bence müzik demek. Buraya geldim ve bütün duvarlarda bu yazıyı okudum. Olağanüstü duygulandım. Bir sanatçı olarak, müziğin hepimizin ruhuna ne kadar katkısı olduğunu biliyorum. Bugünden sonra Üsküdar'ı hep böyle müzik olarak hatırlayacağım. Çok mutluyum. Çok duyguluyum. Gelen dostlarımızdan bazıları oturamamış. Ağlayacak gibi oldum. Çok üzüldüm" diye konuştu. Sağlığı için kilo vermesi gerektiğini belirten Özer, "İyi hissediyorum. Sağlığım için vermem gerekiyordu. Her zaman söylediğim bir şey var. Hep sevenler beni bir yere getirdi. Rabbim hiçbirini başımdan eksik etmesin. Sanatçı oluyorsunuz ve sanatçılığınızla çalışırken, şarkılar üretirken sizinle birlikte yol alıyorlar. Ben onların ölsem de hakkını ödeyemem. Onlar ne isterse o olur" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >