Kızının evliliğinde rızası alınmayan baba canlı yayında intihar etti

HİKMET YALÇINKAYA
Abone Ol

Kayseri'de yaşayan Ayhan Uzun isimli vatandaş, kızının kendi rızası alınmadan evlendirildiğini söyleyerek sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında intihar etti.

Kayseri'de kızının kendi rızası alınmadan evlendirileceğini öğrenen baba, Facebook üzerinden yaptığı canlı yayında akrabalarına sitemde bulunduktan sonra canına kıydı.

Ayhan Uzun

Olay, Kocasinan İlçesi'ne bağlı Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana geldi. Kendisinin rızası alınmadan, kızının evlenmesine izin verildiğini iddia eden Ayhan Uzun, akşam saatlerinde sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak, 'Akşam Canlı Yayın Var' ve 'Vasitetimdir beni bu hale koyanlar cenazeme gelmesin' dedi.

Ayhan Uzun

Evde yalnız olduğu belirtilen Uzun, saat 22.30 sıralarında Facebook hesabı üzerinden canlı yayın yaptı, yaklaşık bir dakika boyunca yakınlarına sitem eden Uzun canlı yayında intihar etti.

Kayın babam bana sormadan kızımı verdi

  1. Ayhan Uzun canlı yayında bir konuşma yaptı: "Kızımın en mutlu gününde beni arayıp baba buyur tatlıya gel diyorlar. Beni elden ele çağırır gibi. Bu mutlu günümüzde yanımıza gel diyen olmadı. Kimse benden bir haber sormadı. Kimse de beni adam yerine koymadı. Kayın babam olacak kişi, geçti benim minderime, çocuklarımın üzerinde hakkı olmadan geçti kızımı verdi. Bu adamın babası ölmedi ki diye bana soran olmadı. Çocuklarımın üzerinde bir lokma hakkı olmamasına rağmen geçti kızımı verdi. Oysaki kızımdan ve ailemden şunu beklerdim ki, baba gel de aramızda ol demelerini isterdim. Eşim aradı söyledi. Dedim ki yanıma geldiniz de gelmedim mi desem de, eşim senin ayağına mı geleceğiz dedi... Belki bazılarınız bu yaptığıma şov diyeceksiniz. Benim yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemiyorum. Biraz sonra elimdeki silahla hayatıma son vereceğim" dedi.

Canlı yayında intihar etti
Kayseri'de bir adam, sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada intihar etti.
Edinilen bilgiye göre Yavuz Selim Mahallesi'nde meydana gelen olayda A.U. isimli şahıs akşam saatlerinde canlı yayın yapacağına dair duyuruda bulundu. Yaptığı yayında "Aramızda olmanı isterdim demeni beklerdim. Eşim aradı söyledi, dedim ki 'Yanıma geldiniz de ben gelmeyin mi dedim' Biz senin ayağına mı geleceğiz? Kimine göre ayağına gelmektir, kimine göre de yanına gelmekti. Ama belki şov diyeceksiniz, ne derseniz deyin yaşadıklarımı kimsenin yaşamasını istemiyorum. Birazdan hayatıma son vereceğim, ne derseniz deyin hepinizin Allah belasını versin. Ben gidiyorum, maaşımdan yiyen herkesin Allah belasını versin, kan kussunlar, kanser olsunlar, 7 cihanda yüzleri gülmesin. Allah'a ısmarladık" dedikten sonra kafasına tek el ateş etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, A.U.'nun hayatını kaybettiğini belirlerken polis ekipleri inceleme yaptı. A.U.'nun cenazesi yapılan incelemelerin ardından hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.