Narin son yolculuğuna uğurlandı
Narin Günar'ın cenaze namazı, Merkez Bağlar ilçesi Batı Karakoç Mahallesi'ndeki camide kılındı.
Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cenazesi otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından ailesine teslim edildi.
Narin'in cenaze namazı, Merkez Bağlar ilçesi Batı Karakoç Mahallesi'ndeki camide kılındı.
Diyarbakır'da 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, aramalar sonucunda dün dere yatağında çuval içinde bulundu. Minik Narin'in cenazesi otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra ailesine teslim edilerek, Batıkarakoç köyündeki camiye getirildi. Cenaze töreni sırasında jandarma ekipleri güvenlik önlemleri aldı.
Olayın ardından Narin Güran'ın ailesi başta olmak üzere, annesi, babası ve kardeşi dahil toplam 24 kişi gözaltına alındı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, otopsi işlemlerinin tamamlandığını ve kesin ölüm sebebinin yapılacak detaylı incelemeler sonucunda belirleneceğini açıkladı. Ayrıca Narin'e ait DNA izleri bulunan bir otomobilin inceleme için yeniden Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bildirildi.
Tüm Türkiye'yi derinden sarsan bu acı olayda, küçük Narin'in ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.
Cenazesi kendi mahallesinde toprağa verildi.
Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor.
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Tavşantepe Mahallesi Muhtarı ve aynı zamanda Narin Güran'ın amcası S.G, 2 Eylül'de çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.
Soruşturma kapsamında, aralarında Narin Güran'ın annesi, babası, iki ağabeyi, dört amcası ve tutuklanan amcası S.G'nin eşinin de bulunduğu 24 kişi gözaltına alınmıştı.
Ailesi, gözaltında olduğundan dolayı Narin'in cenazesine katılamadı.