1 yeni mesaj: 'GZT WhatsApp çevrimiçi!'

GZT-WhatsApp ortaklığı resmen başladı!

Farklı kategorilerde oluşturduğumuz binlerce özgün içerik için yeni bir ‘paylaşma yöntemi’ hazırladık! Özel haber ve videolar, dolu dolu infografikler ve en özel içeriklerin tamamı artık WhatsApp’ınızda olacak. Oldukça kolay abonelik sistemi ile GZT’yi mesaj kutunuza taşıyoruz…

Özgün ve yenilikçi tarzını farklı platformlara da adapte etmek isteyen GZT, yepyeni bir sistemi hayata geçiriyor. Web sitesi ve mobil uygulamanın yanı sıra tüm sosyal medya platformlarındaki varlığını aktif bir şekilde sürdüren GZT, WhatsApp ortaklığıyla yeni bir haber alma mekanizması oluşturacak.

GZT tarafından oluşturulmuş özgün içerikler, özel video ve haberdosyaları, en dikkat çekici konularda hazırlanmış infografikler yeni sistemde WhatsApp yoluyla takipçilerimize ulaştırılacak. Her akşam, özenle hazırlanmış ‘1 dakikalık’ ses kaydıyla 24 saati 60 saniyeye sığdırmaya çalışırken okuyucuların da geri dönüş yapabileceği bir süreç inşa edilmiş olacak.

'Siz de yazın!'

GZT'nin WhatsApp abonelik sistemi, oldukça şık bir yenilik de barındırıyor. Yeni sistemde siz de istediğiniz an istediğiniz her yorumu bizimle paylaşabilir, GZT ile mesajlaşabilirsiniz. İçerik önerilerinizi, düzeltme ve isteklerinizi telefonun başında bekliyor olacağız! :)

En sık kullanılan uygulama konumundaki WhatsApp, GZT'nin yeni içerik iletme sistemi olarak değerlendirilebilir.
En sık kullanılan uygulama konumundaki WhatsApp, GZT'nin yeni içerik iletme sistemi olarak değerlendirilebilir.

‘Nasıl abone olurum?’

GZT’nin yeni ‘WhatsApp abonelik sistemine’ dahil olmak çok kolay. Birkaç kolay adımda en özel içerikler ‘mesaj kutunuzda’ olabilir:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >