2018 iPad Pro sağlamlık testinde sınıfta kalıyor

2018 iPad
2018 iPad

Yeni nesil iPad Pro'nun sağlamlığı uzun süredir konuşuluyor. Son yapılan testler, Apple iPad Pro'ya nazik davranmak gerektiğini ortaya çıkarıyor. Detaylar haberimizde:

Akıllı telefon ve tabletler için yaptığı sağlamlık testleriyle bilinen JerryRigEverything, bu kez de 2018 iPad Pro'yu konuk aldı. Özellikle fiziki anlamda gerçekleştirilen sağlamlık testleriyle gündeme gelen YouTube kanalı, yeni iPad Pro'da da sınırları zorlamış durumda.

Apple Pencil küçük bir darbede kullanılamaz hale geliyor

7 dakikalık videoda ilk dikkat çeken detay aslında Apple Pencil 2'nin hemen kullanılamaz hale getiriliyor oluşu. Kalemin uç kısmı kırıldığında herhangi bir fonksiyonu kalmıyor ve yaklaşık 1000 TL'lik cihaz aslında kullanılamaz hale gelmiş oluyor.

Cam, çizilmelere karşı dayanıklı

Tablet tarafına geçecek olursak cihazın camının güncel modellerle kıyaslandığında hemen hemen yakın bir performans sergilediği görülebiliyor. Pratik kullanım için şöyle de denebilir; bozuk para ya da anahtarla cam çizilmiyor. TrueDepthkamera sistemi için de benzer durum geçerli.

Ortadan ikiye ayrılan tablet: iPad Pro!

Ama yeni iPad Pro'nun en büyük dezavantajı kolay şekilde tabletin ortadan ikiye bölünebiliyor oluşu. Yeni tabletin aslında çok da zorlanmadan bu şekilde hasar alıyor oluşu birçok kişiyi düşündürtüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >