AnTuTu Benchmark geçen ayın en yüksek puan alan Android telefonlarının listesini paylaştı

Nubia
Nubia

Benchmark uygulamaları arasında en başarılı ve kararlı görülenlerden biri AnTuTu Benchmark. Son olarak uygulamada geçen ay test edilen telefonların listesi yayınlandı. Ayrıntılar haberimizde:

Akıllı telefonlar için geliştirilen benchmark uygulamalarına çok güven olmuyor. Daha doğrusu -geçtiğimiz dönemlerde de yaşadığımız gibi - 'yazılımsal hilelerle' kandırılmaları söz konusu oluyor. Ancak her şeye rağmen bu tip rakamlar birçok kullanıcı için büyük anlam ifade ediyor. Mobil uygulamaların benchmarklistesinde ise ilk sıralarda AnTuTu geliyor. Geçen ay uygulamada en fazla puana ulaşan telefon listesinde Çinli üreticiler hakim.

AnTuTu Benchmark uygulamasıyla Aralık'ta test edilen ve en yüksek puan alan akıllı telefonlar listesi.
AnTuTu Benchmark uygulamasıyla Aralık'ta test edilen ve en yüksek puan alan akıllı telefonlar listesi.

Nubia Red Magic Mars listenin başında!

Her ne kadar Türkiye'de pek bilinmese de AnTuTu Benchmark listesinin zirvesinde Nubia Red Magic Mars yer alıyor. Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin yer aldığı telefon bu sayede toplamda 320 bin puanı aşmayı başarıyor. İkinci sırada ise Huawei Mate 20 yer alıyor. Liste V20, Mate 20 X, Mate 20 Pro, Magic 2 ile devam ediyor.

Bu liste aslında belirli aralıklarla güncelleniyor. Çünkü yonga setlerinin yenilenmesiyle üst seviyedeki telefonlarda denge değişiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >