Apple kurucusu Steve Wozniak'tan çarpıcı iPhone X açıklaması

Steve Wozniak
Steve Wozniak

Her iPhone'u raflara çıktığı ilk gün satın alan Apple kurucusu Steve Wozniak, yaptığı açıklamayla iPhone X'i bu kez ilk gün satın almayacağını bildirdi. Peki ama bunun asıl sebebi ne?

Steve Jobs ile birlikte Apple'ın kurucuları arasında yer alan Steve Wozniak, iPhone X ile ilgili "beklenmeyen" bir açıklama yaptı. Apple başta olmak üzere dev şirketlerin projelerine birebir tanık olan Wozniak, daha önceden tüm iPhone'ları satışa çıktığı ilk gün satın alan kişilerden biri. Ancak, Apple kurucusu bu kez iPhone X'i raflara çıktığı ilk gün satın almayacağını bildirdi. Wozniak'ın bu açıklaması birçok Apple fanatiğini meraklandırmış durumda. Peki ama bunun sebebi ne?

iPhone X; neredeyse çerçevesiz ekranı, kablosuz şarj desteği, A11 Bionic yonga seti, 6 çekirdekli işlemci ve cam gövdesiyle ön plana çıkıyor.
iPhone X; neredeyse çerçevesiz ekranı, kablosuz şarj desteği, A11 Bionic yonga seti, 6 çekirdekli işlemci ve cam gövdesiyle ön plana çıkıyor.

Steve Wozniak: "Çıktığı ilk gün iPhone X almayacağım."

Geçtiğimiz dönemlerde iPhone 6, iPhone 7 ve iPhone 8'i çıktığı ilk gün satın alan Apple kurucusu, bu kez iPhone 8'den memnun olduğunu, dolayısıyla iPhone X'i ilk gün satın almayacağını ifade etti. Wozniak, konuyla alakalı olarak yaptığı açıklamada eşinin iPhone X'i satın alan ilk kişiler arasında yer alacağını da bildirdi.

Apple'ın onuncu yıla özel olarak ürettiği ve 12 Eylül'de tanıttığı iPhone X modeli, tahminlerden çok daha yüksek performans sergiliyor. Keza yeni iPhone, hem tek çekirdek hem de çoklu çekirdek performans testlerine 2017 model MacBook Pro'yu geride bırakıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >