Apple uzaya da el atıyor

Apple.
Apple.

Son gelen bilgilere göre Apple, uzay temalı yepyeni bir dizi yapma hazırlığında. Star Trek: The Next Generation ve Battlestar Galactica gibi dizilerin senaristi Ronald D. Moore, Apple adına uzay temalı yeni bir dizi yayıma sokacak.

Apple'ın da kendi kaynaklarından doğruladığı bilgilere göre, henüz ismi ve somut detayları belli olmayan yeni bir dizi yapma hazırlığında. Küresel uzay yarışının devam ettiği alternatif bir geleceği anlatacak olan dizi Moore tarafından yazılmasının yanında Fargo dizisinin yapımcıları Matt Wolpert ve Ben Nedivi tarafından perdeye aktarılacak.

Bu çalışma, şirketin üçüncü televizyon içeriği olacak

Apple, bir süredir özel ve çaba sarf edilmiş televizyon içerikleri üretmeye ve yayıncılığını üstlenmeye hazırlanıyor. Temmuz ayı başında eski Sony TV başkanları Jamie Erlich ve Zack Van Amburg'u göreve getiren şirket, iki orijinal içeriğe imza atmayı da başarmıştı. Moore tarafından yazılacak uzay dizisi, Erlich ve Amburg’un gelişinden bu yana Apple’ın yayınladığı üçüncü özel içerik olacak. Apple, daha önce Reese Witherspoon ve Jennifer Aniston'ın sunduğu bir sabah programının ve Steven Spielberg ile Bryan Fuller'ın Amazing Stories serisinin yayıncılığını ve yapımcılığını sırtlamıştı. Şirketin yeni dizisinin tarihi ve oyuncu kadrosu henüz netlik kazanmadı...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >