Apple’dan sonra Samsung telefonlara da zam geldi!

​Apple’dan sonra Samsung telefonlara da zam geldi!
​Apple’dan sonra Samsung telefonlara da zam geldi!

Geçtiğimiz hafta içerisinde Apple’ın yayınladığı zam duyurusunun ardından şimdi de Samsung telefonlara zam geldi. Samsung, Apple taklidi hamlelerine zam konusunda da devam ediyor…

Kısa bir süre önce Apple cihazlara uygulanan zam gündemi ciddi bir yoğunlukla meşgul etmişti. Dolar kurunun da etkisiyle azımsanamayacak seviyelere ulaşan telefon fiyatları birçok açıdan irdelenmişti. Halihazırda çok sayıda üreticinin akıllı telefonlarına zam modası yansımışken milyonlarca kullanıcı tarafından tercih edilen Apple ürünlere gelen zam can sıkıcı noktalara ulaşmıştı. Ortaya çıkardığı çok sayıda sorun ve artık bıktıran hatalarının üzerine Samsung, kullanıcıları çok mutlu etmeyen zamma da kayıtsız kalmadı. Apple’ın yayınladığı zamların hemen ardından Samsung da, akıllı telefonlarına zam geldiğini açıkladı.

Samsung da zam modasına uydu!

Samsung, S9, S9+ ve Galaxy Note 8'in fiyatlarına ortalama 400 TL zam yaptı. Henüz tüm modellere uygulanmış bir zam söz konusu olmasa da son dönemde en yoğun biçimde tercih edilen Samsung cihazların zamlanması, yeni telefon tercihini Samsung'dan yana kullanacak tüketicileri üzecek denilebilir.

Samsung’un fiyat değişikliğine uğrayan ürünleri ve zam sonrası son fiyatlar

  • - Galaxy Note 8: 4.999 TL'den 5.499 TL'ye
  • - Galaxy S9: 4.599 TL’den 4.899 TL’ye
  • - Galaxy S9+: 5.199 TL’den 5.499 TL’ye

Samsung’un açıkladığı cihazlar dışında kalan ürünlerine zam uygulayıp uygulamayacağı ise henüz bilinmiyor…

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >