Apple'ın bahar etkinliği 25 Mart'ta düzenleniyor

Apple
Apple

Uzun süredir söylenen Netflix rakibi ücretli abonelik servisinin 25 Mart'taki bahar etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Üstelik buna ek olarak AirPods 2 ve AirPower da konuşuluyor. Ayrıntılar haberimizde:

Apple etkinlikleri büyük ses getiriyor. Hatta öyle ki tanıtımdan aylar önce ürün ve yeni teknolojilere ilişkin detaylar ortalığa saçılıyor. Son olarak uzun süredir konuşulan bahar etkinliğinin tarihi de netleşti.

Bahar etkinliği 25 Mart'ta!

Tahminlerde de sıkça geçtiği gibi Apple, 25 Mart'taki etkinlikte yeniürünlerini duyuracak. Davetiyeler şimdiden dünyanın dört bir yanındaki basın mensuplarına gönderilmeye başlandı.

Apple'ın bahar etkinliğinde ücretli abonelik servisinin duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor.
Apple'ın bahar etkinliğinde ücretli abonelik servisinin duyurulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Aslında etkinliğin en çok merak edilen konusu ücretli abonelik sistemi. Daha önce de çoğu kez kaleme aldığımız gibi Apple'ın bu organizasyonda Netflix rakibi bir platform duyuracağı kesin gibi. Davetiyede kullanılan 'It's show time' ibaresi de birçok kişi tarafından ücretliabonelikservisine yoruluyor.

Somut bir ürün tarafında da en çok bahsedilen detaylardan biri AirPods 2. Ayrıca bir de yıllanmış AirPower kablosuz şarj standının tanıtımı bekleniyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >