Apple'ın kablosuz şarj cihazı AirPower birkaç gün içinde tanıtılabilir

AirPower
AirPower

Apple’ın son birkaç yıldır merakla beklenen kablosuz şarj standı AirPower, 25 Mart’ta düzenlenecek olan etkinlik öncesinde tanıtılabilir. Konuyla ilgili detaylar haberimizde:

Apple’ın kablosuz şarj ünitesi AirPower yaklaşık iki yıldır yüksek sesle konuşuluyor. Fakat ürün henüz tanıtılmış değil. Son bilgiler ise iPhone, Apple Watch ve AirPods’u aynı anda şarj eden bu ürünün yakında satışa çıkacağı yönünde. Gelecek hafta başında düzenlenecek olan etkinlikte kablosuzşarj ünitesinin sahneye çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor. Hatta cihazın etkinlik öncesinde satışa çıkması da söz konusu olabilir.

AirPower; iPhone, Apple Watch ve AirPods'u kablosuz olarak aynı anda şarj edebiliyor.
AirPower; iPhone, Apple Watch ve AirPods'u kablosuz olarak aynı anda şarj edebiliyor.


Apple AirPower neden bu kadar gecikti?

En çok merak edilen detaylardan biri ise AirPower’ın neden bu kadar geciktiği. Aslında bununla alakalı çok fazla söylenti var. Bunlardan biri AirPower’ın henüz somut bir ürün olarak hazır olmadığı. İkincisi ise ısınma sorunlarının yaşandığı. Yani AirPower’ın şarj sırasında aşırı ısındığı ve bu sebeple piyasaya sürülmeye uygun olmadığı söyleniyor.

Yeni nesil iPad ve AirPods’un Apple Store’larda yer almasının ardından kablosuz şarj standının da az önce bahsettiğimiz gibi birkaç gün içinde satışa çıkması söz konusu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >