Apple'ın yeni dev oyuncağı iMac Pro bugün satışa çıkıyor!

iMac Pro.
iMac Pro.

Apple, geçtiğimiz Haziran ayında duyurusunu yapıp tanıttığı performans cihazı iMac Pro'yu bugün satışa sunuyor. Vadettikleriyle daha önce görülmemiş bir deneyim sunan cihaza profesyonel düzeyde ilginin büyük olması bekleniyor...

Türkiye fiyatı henüz belirlenmemiş olsa da Türkiye de dahil olmak üzere birçok ülkede merakla beklenen iMac Pro, daha önceden duyurulduğu üzere 14 Aralık 2017'de yani bugün satışa çıkıyor. Apple'ın ana vatanı olan Amerika Birleşik Devletleri'nde 4999 dolarlık fiyatıyla kullanıcılarıyla buluşacak olan cihazın Türkiye için de ciddi bir ödeme gerektirebileceği ortada. ABD fiyatından oranlandığında 19 bin TL'ye tekabül eden değerin daha da artması bekleniyor.

iMac Pro'nun teknik özellikleri hayranlık uyandırıyor

iMac Pro, Apple cihazlar arasında ciddi seviyede performans farklılığı oluşturan, en iddialı ürünlerden biri olarak değerlendiriliyor. Ekran kalitesinden, hızına değin birçok farklı konuda muadillerinin çok ötesine geçmeyi başaran iMac Pro, gerçek bir performans canavarı konumunda. İşte Mac Pro'nun tüm özellikleri:

  • -27 inç 5K Çözünürlüklü Ekran
  • -1080p (FullHD) FaceTime Kamera
  • - 8, 10 ya da 18 çekirdekli Intel Xeon İşlemci
  • - Radeon Vega Grafik Kartı
  • -128GB Bellek
  • - 4x Thunderbolt 3 Girişi

Tüm bu özelliklerin yanı sıra iMac Pro, VR geliştiriciler için de bulunmaz bir cihaz olarak değerlendiriliyor...

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >