Battlefield 5, 6 Eylül’de tüm kullanıcılar için denenebilir olacak!

​Battlefield 5, 6 Eylül’de tüm kullanıcılar için denenebilir olacak!

Uzun zamandır merak ve ilgiyle beklenen EA Games’in savaş oyunu Battlefield 5’in açık beta süreci önümüzdeki aydan itibaren başlıyor. Electronic Arts’ın yaptığı açıklamaya göre oyun, 6 Eylül’de açık beta sürecine geçiş yapacak…

Electronic Arts, II. Dünya Savaşı’nı konu alan First Person Shooter oyunu Battlefield 5’in açık beta sürecine dair açıklamalarda bulundu. Aylardır birçok kullanıcının sosyal medya, sözlükler ve forumlarda ısrarla beklediği oyunun 6 Eylül’den birkaç gün önce Origin Access aboneleri ve oyunu ön sipariş üzerinden alanlar için oynanabilir hale geleceği duyuruldu. Serinin en iyi oyunu olması beklenen Battlefield 5, destansı bir savaş sinematografisine sahip olacak. 3 Eylül saat 14.00’dan itibaren Türkiye’de de indirilmeye açılacak olan oyun, 6 Eylül'den sonra oynanabilir olacak.

Battlefield 5'ten yansıyan görseller, oyun tutkunlarında büyük heyecan uyandırdı.
Battlefield 5'ten yansıyan görseller, oyun tutkunlarında büyük heyecan uyandırdı.

Nvidia, yeni ekran kartının Battlefield 5 ile uyumlu olacağını açıklamıştı

Dünyanın en iddialı FPS oyunları arasında gösterilen Battlefield serisinin yeni üyesi Battlefield 5, beta sürümünde farklı ve şık alanlar ağırlayacak. Battlefield 5'in betası, Rotterdam haritasında 'Conquest' modu ve Arctic Fjord haritasında 'Conquest' ve 'Grand Operations' modlarına ev sahipliği yapacak. Dinamik ve başarılı fiziksellik ile yıkım özellikleriyle dikkat uyandıran ‘Conquest’ modu oyunun merakla beklenen modlarından biri olarak karşımızda. EA, aynı zamanda 'The Company' adlı yeni fragmandan da oyun için küçük bir kesit yayınladı. Bunun dışında dün öğle saatlerinde Nvidia, Twitter üzerinden paylaştığı videoda Turing mimarili RTX 2000 serisi ekran kartlarında yer alan ışın izleme teknolojisinin Battlefield 5 ile uyumlu olduğunu ortaya koymuştu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >