Bigelow Aerospace CEO'su: Uzaylılar aramızdalar

​Bigelow Aerospace CEO'su: Uzaylılar aramızdalar
​Bigelow Aerospace CEO'su: Uzaylılar aramızdalar

NASA'nın iş ortaklarından olan Bigelow Aerospace şirketinin CEO'su Robert Bigelow, uzaylılar varlar ve şu an bizimle birlikte Dünya'da yaşıyorlar" açıklamasını yaptı.

Evrenin devasa genişliği, diğer galaksiler, gezegen sistemleri ve NASA'nın da açıklamış olduğu üzere potansiyel yaşam barındıran Dünya benzeri gezegenleri göz önünde bulundurduğumuzda, yaşam barındıran tek gezegenin Dünya olduğunu söylemek oldukça zor. Varlıkları resmi olarak belgelendirilmemiş olsa da uzaylılara inanan birçok insan var. Bu sebeple bu varlıklara olan inancı kamuoyuyla paylaşmak, özellikle de uzay endüstrisinde çalışanlar için tehlikeli olabilir.

NASA’nın ortaklarından olan Bigelow Aerospace'in CEO'su ve kurucusu Robert Bigelow, uzaylılarla ilgili herkesi dehşete düşürecek bir açıklama yaptı. Bir gazetecinin kendisiyle gerçekleştirdiği röportajda sorulan sorulara cesurca ve bir o kadar da iddialı cevaplar verdi:

Lara Logan: Uzaylılara inanır mısınız?

RobertBigelow: Kesinlikle ikna olmuş durumdayım.

Lara Logan: UFO’ların Dünya’ya geldiğine inanıyor musun?

Robert Bigelow: Onların var olduğu bir gerçek. Onları ortaya çıkarabilmek için milyonlarca dolar harcadım, hatta ABD’de bu anlamda bireysel olarak benden daha fazla para harcamış hiç kimse yok.

Lara Logan: Peki kamuoyuna UFO’lara inandığınızı açıklamak riskli mi?

Robert Bigelow: Bu umurumda bile değil!

Lara Logan: Uzay yolculuğumuzda başka bir yaşam formuyla karşılaşacağımızı düşünüyor musun?

Robert Bigelow: Bunun için herhangi bir yere gitmek zorunda değilsiniz.

Lara Logan: Burayı bulabilir misiniz? Tam olarak neresi?

Robert Bigelow: Burnunuzun dibinde.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >