Bitcoin milyoneri çıldırdı: '1 milyon 350 bin TL'lik araç çukurda'

1 milyon 350 bin TL'lik Lamborghini çukurda!

Yaşamını İngiltere'de sürdüren bir Bitcoin milyarderi oldukça enteresan bir harekete imza attı. Genç adam, tam 1 milyon 350 bin TL değerindeki Lamborghisi'ni otoyol kenarında bulunan bir çukura terk etti...

Londra'da yaşayan Andrew Lawrance isimli kameraman doğru zamanlarda attığı Bitcoin adımlarıyla ciddi bir servete sahip olmayı başardı. Bitcoin konusunda 'yatırım tavsiyelerinde bulunmayı' da meslek haline getiren Lawrance, yalnızca Bitcoin sayesinde 'lüks' bir hayat yaşamaya başlamıştı.

Yatırımlar ve kazanımlar sonrası çeşitli 'garip hareketler' de Andrew Lawrance için geçerli olmaya başladı. 3 Mart günü sabah saatlerine işine gitmek için yola çıkan Londrasakinleri, yol kenarında mor renkli bir Lamborghini ile karşılaştı. Çukura doğru yaslanmış biçimde bırakılan aracın güncel piyasa değeri de yaklaşık 250 bindolar seviyesinde.

Lamborghini'yi yol kenarında, çukurun içinde gören Londra vatandaşları şaşkınlığını gizleyemedi.
Lamborghini'yi yol kenarında, çukurun içinde gören Londra vatandaşları şaşkınlığını gizleyemedi.

Yol kenarına bırakılan aracın sürücü koltuğunun çukur tarafına yaslanmış durumda olması, otomobili oraya bırakan kişinin yolcu kapısından çıkmış olması ihtimalini güçleniyor.

Polisler aracın plakasından yola çıkarak, çalınma ihtimaline karşı sahibine ulaşmaya çalıştılar.

İngiltere'de gündem oldu!

Aracın bulunduğu yer, İngiliz futbol takımı Tottenham'ın tesislerine çok yakındı. Aracın kendini eğlenceye fena kaptırmış bir futbolcuya ait olduğunu düşünüldü.

Aracı 'bu şekilde' görenler, hırsızlık şüphesiyle polisi aradı.
Aracı 'bu şekilde' görenler, hırsızlık şüphesiyle polisi aradı.

Soruşturma devam ederken Bitcoin milyoneri olan Michael Hudson, aracın bulunduğu yere geldi ve onun kendisine ait olduğunu söyledi. Hudson, gece fazlasıyla kontrolü kaybettiğini ve aracını daha sonra almak üzere o şekilde kaza alanında terk ettiğini açıkladı. Bir çekici çağırmak yürüyerek olay yerini terk etme soğukkanlılığını yüzünden Hudson, İngiltere’de ve tümAvrupa'da da gündeme geldi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >