Black Mirror'ın 5.sezon çıkış tarihi 'yanlışlıkla' paylaşıldı

Black Mirrror
Black Mirrror

En çok izlenen bilim kurgu dizisi Black Mirror, yeni sezonuyla da iddialı geliyor. Son olarak yeni sezonun çıkış tarihiyle ilgili bilgiler de sızdı.

Milyonlarca kişinin yakından takip ettiği bilim kurgu dizisi Black Mirror, yeni sezonla beklentileri daha da artırıyor. Bir süredir çekimleri devam eden dizinin sonunda yayın tarihi de Netflix tarafından paylaşılan bir görselle ortaya çıktı.

Netflix'in paylaştığı görselde Aralık ayında çıkacak yeni içerikler görülebiliyor.
Netflix'in paylaştığı görselde Aralık ayında çıkacak yeni içerikler görülebiliyor.

Yeni bölüm 28 Aralık'ta çıkabilir

NX Twitter'ın attığı tweet, Black Mirror 5.sezonun Bandersnatch isimli bölümün 28 Aralık'ta yayınlanacağını gösteriyor. İşin ilginç kısmı paylaşılan bu görselin kısa süre içinde silinmiş olması. Yani aslına bakılırsa Black Mirror'ın farklı bir şekilde duyurulması gerekirken bu görselle tarih yanlışlıkla sızdırılmış gibi gösteriyor. Ama bu durum yeni bölümün 28 Aralık'ta yayınlanmayacağı anlamına gelmiyor.

Ancak söylentilerde bir de özel bölüm konusu var. Daha önce de birkaç farklı vesileyle bahsettiğimiz interaktif bölüm belki de Bandersnatch için geçerli olabilir. Şimdilik beklemekten başka bir çare yok. : )

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >