Cadılar bayramının en korkutucu elbise adayı Note 7'li tişört

Bir sosyal medya kullanıcısı Cadılar Bayramına özel Note 7'li kostümünü Facebook'tan paylaşarak gündeme oturmayı başardı.

Samsung'un amiral gemisi olarak tanıtılan ancak patlamalar dolayısıyla satışı durdurulan olan Galaxy Note 7 modeli, artık özellikleriyle değil patlamaları ve üzerine yapılan şakalarla konuşulacak.

Patır patır patlayan Note 7'ler capsleri de patlattı




Duman mekanizması ile yanma ve patlamaları hatırlatıyor

                                    Galaxy Note 7, her 31 Ekim günü kutlanan Cadılar Bayramı'na da damga vuracak gibi. Bu ilginç kostümlerin yer aldığı etkinliğin bu yılki en korkutucu kostümü şimdiden belli oldu diyebiliriz. Tişörtüne özel bir duman mekanizması yerleştiren Kiley, boruya üflediğinde Galaxy Note 7 kutularından duman çıkmasını sağlıyor. Bu kıyafeti ile çektiği bir videoyu Facebook üzerinden paylaşan Chris Kiley kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldı.
Duman mekanizması ile yanma ve patlamaları hatırlatıyor Galaxy Note 7, her 31 Ekim günü kutlanan Cadılar Bayramı'na da damga vuracak gibi. Bu ilginç kostümlerin yer aldığı etkinliğin bu yılki en korkutucu kostümü şimdiden belli oldu diyebiliriz. Tişörtüne özel bir duman mekanizması yerleştiren Kiley, boruya üflediğinde Galaxy Note 7 kutularından duman çıkmasını sağlıyor. Bu kıyafeti ile çektiği bir videoyu Facebook üzerinden paylaşan Chris Kiley kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >