Call of Duty WWII'nin satış fiyatı belli oldu

Call of Duty
Call of Duty

2017'nin sonlarında sevenleriyle buluşacak olan oyunun önce tanıtım videosu yayınlandı ardından da satış fiyatı belli oldu.

2017'nin sonlarında sevenleriyle buluşacak olan oyun, Sledgehammer Games tarafından geliştirildi. Oyunun piyasaya çıkış tarihi olarak verilen kesin tarih 3 Kasım 2017 oldu.

Bu tarihte piyasadaki yerini alan oyun PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için kullanıma sunulacak. Oyunun betası ilk olarak Sony PlayStation 4 kullanıcıları için sunulacak.

Fiyatı oldukça yüksek
PC, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri için ön siparişe açılan oyun yurt dışında 60 dolarlık bir fiyatla gelecek. Türkiye’de ise bu fiyat 253,50 TL olacak. Yani oldukça yüksek bir rakam. En ucuz fiyatını soracak olursanız da bunu Steam’da 209 TL etiket fiyatıyla bulabilirsiniz.
Fiyatı oldukça yüksek PC, PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri için ön siparişe açılan oyun yurt dışında 60 dolarlık bir fiyatla gelecek. Türkiye’de ise bu fiyat 253,50 TL olacak. Yani oldukça yüksek bir rakam. En ucuz fiyatını soracak olursanız da bunu Steam’da 209 TL etiket fiyatıyla bulabilirsiniz.
Call of Duty WWII’nin ilk tanıtım videosu yayınlandı
Serinin son oyunu olan Call of Duty: World at War II’nin ilk resmi tanıtım videosu, geçtiğimiz günlerden yayınlandı.
Call of Duty WWII’nin ilk tanıtım videosu yayınlandı Serinin son oyunu olan Call of Duty: World at War II’nin ilk resmi tanıtım videosu, geçtiğimiz günlerden yayınlandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >