Call of Duty'den gelen son fragman sabırları tüketti: Film gibi!

Call of Duty WWII
Call of Duty WWII

Call of Duty WWII'nin hikaye modu büyük beklentiler oluşturmak konusunda iddialı görünüyor. Yayınlanan fragmandaki görüntüler bir oyundan çok film ön izlemesi olarak karşımıza çıktı.

Modern savaş oyunları dendiğinde akla gelen ilk oyun olmaktan geri durmayan Call of Duty, serinin son birkaç oyununda yaşadığı düşüşü tersine çevirmeye kararlı. Oyun mühendisleri tarafından büyük bir uğraşla hayata geçirilen Call of Duty WWII efsanevi seriyi eski günlerine döndürecek.

Oyunun senaryosuna dair yayınlanan yeni fragman, film gibi bir savaş hikayesinin bizleri beklediğini gözler önüne seriyor.

Oyundan bir kare...
Oyundan bir kare...

Dünya savaşlarının makus talihini sürekli olarak ve büyük bir başarıyla işleyen Call of Duty, serinin bu oyununda da oyunculara müthiş bir oyun zevki vadediyor. Savaş hikayeleri sayesinde belli bir standart oluşturmayı hep başaran efsane, geleceğe dönük yapılarıyla son 5 senedir sürekli olarak eleştiriliyordu. Activision yaptığı yanlış hamlelerin farkına vardı ve çıkışına 3 aydan kısa süre kalan yeni oyunuyla kullanıcıları büyülemek için büyük bir adım attı denilebilir.

Amerika ordusunun 1. piyade bölüğünde görevli Ronald Daniels’in, D-Day gibi en önemli cephelerdeki macerasını konu alacak yapım, Normandiya, Almanya ve daha birçok tarihi olguyu içerecek. Yayınlanan yeni fragmanda ise Daniels'ın üstleri olan Pierson ve Turner'ın hikayede önemli yere sahip olacaklarını görüyoruz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >