Canlı Yayın: Smart Future Expo 2018'i konuştuk

Smart Future Expo 2018

Bu yıl 14-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan Smart Future Expo 2018'in gündemini canlı yayında aktarıp etkinlikle alakalı kapsamlı bilgileri paylaştık. Tüm detaylar haberimizde:

Türkiye'nin en büyük teknoloji ve dijital dönüşüm etkinliklerinden biri olan Smart Future Expo, bu yıl 14-15 Kasım tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde ziyaretçileri bekliyor.

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin organize edilen SmartFuture Expo, özellikle gençlerin ilgisini çekebilecek birçok farklı proje içeriyor. Konuyla alakalı açıklama yapan ASKON Başkanı Hasan Ali Cesur ise, 'ülkelerin büyüme ve kalkınma sürecinde en önemli çıkış noktalarının yüksek teknoloji üretiminden geçtiğini' belirtiyor.

Smart Future Expo'da bu yıl yine birbirinden farklı konu ve konuklar yer alacak.
Smart Future Expo'da bu yıl yine birbirinden farklı konu ve konuklar yer alacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılış konuşmasını yapacak

Böylece aslında teknoloji üreten nesiller için yetiştirme ve katkı sağlama konusunun önemi bir kez daha ortaya çıkıyor. Smart Future Expo ve benzer projelerin hedefi ise teknolojiye meraklı olan kitleyi bir araya getirmek.

Sanayi dönüşümünden girişimcilik konferanslarına kadar farklı kategorilerde birçok konunun ele alınacağı organizasyon kapsamında açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yapacak.

GZT.com olarak organizasyonu an be an takip edip, tüm detayları hem canlı hem de özel videolarla yayınlarla sizlere aktaracağız. Ancak Smart Future Expo 2018 öncesinde organizasyonun şu ana kadar ortaya çıkan ana hatlarıyla konuşma programlarını ve katılımcıların detaylarını aktardık.

Canlı Yayın

Sosyal medya hesaplarımız üzerinden detaylara erişebilirsiniz:

GZT Facebook
GZT Twitter
GZT YouTube

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >