TeslaTurk'ten Emir Tunçyürek'i canlı yayında ağırladık

Tesla
Tesla

Birkaç hafta önce GZT.com ve TeslaTurk olarak Tesla Model X'i incelemiş ve elektrikli otomobiller hakkında merak edilenleri cevaplamıştık. TeslaTurk'ten Emir Tunçyürek'i bu kez de stüdyomuzdaki canlı yayında konuk ettik.

Tesla'nın son yıllardaki 'elektrikli otomobil' yatırımları birçok kişiyi heyecanlandırmayı başarıyor. Bu anlamda artık söz konusu elektrik ve yeni nesil teknolojiler olduğunda elbette otomobiller ortak bir paydada buluşmaya başlıyor.

Hem Tesla hem de diğer elektrikli otomobil üreticileri yatırımlarına hız kesmeden devam ederken biz de GZT.com olarak detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Birkaç hafta önce, TeslaTurk'ün deneyimlerinden faydalanarak dünyanın en güvenli SUV'lerinden biri olan Tesla Model X'i inceleyip, ayrıntıları aktardık. Üstelik buna ek olarak canlı yayınlarla birlikte elektrikli otomobillerin detaylarını paylaştık.

Bu kez de TeslaTürk'ten Emir Tunçyürek'e kendi stüdyomuzda hem kendi sorularımızı hem de seyircilerden gelen soruları iletmeye çalıştık. İşte baştan sona elektrikli otomobil ve yerli otomobil içeren yayınımız...

GZT.com ve TeslaTurk canlı yayını!

Önceki incelememizi ve canlı yayınımızı kaçıranlara özel:

Tesla Model X incelemesi

Elektrikli otomobil canlı yayını

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >