Çekilen aracınızın nerede olduğunu E-Devlet'ten görüntüleyebilmek artık mümkün

Araç çekilmesi
Araç çekilmesi

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından e-devlet'e eklenen yeni bir özellikle birlikte yanlış park dolayısıyla otoparka çekilen araçların nerede olduğunun bilgisi anlık bildirimle vatandaşa iletilebilecek...

E-devlet'e eklenen yeni bir özellik sayesinde yanlış park dolayısıyla çekilen araçların otopark ve ceza bilgisi anlık olarak görüntülenmeye açık durumda. Emniyet Genel Müdürlüğü, kurumun resmi sayfasının altında sunulan özellikle birlikte çekilen aracı bulmak için otopark otopark gezmeye gerek kalmıyor. "Aracımın Çekildiği Otopark Bilgisi Sorgulama" ismiyle hizmete sunulan yenilik büyük ilgi çekti.

Otopark bilgisi sorgulamaya yarayan hizmetin anlık bildirim özelliği de bulunuyor. Çekilen aracın otopark bilgisi belli olduktan sonraki süreçte e-devlet'e tanımlı e-posta adresi ve e-devlet mobil uygulamasına bildirim geliyor. Sürücüler kendi isimlerine kayıtlı otomobillerin herhangi bir kural ihlali sonrasında otoparka çekilmesi durumunda aracın plakası, otopark ismi, birim il, ilçe, otopark adresi, otopark telefonu, çekilme nedeni gibi bilgilere anlık olarak bildirim sayesinde ulaşabilecek.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >