Çentik ekranlı akıllı telefonlarda bugün: LG G7 (NEO)

LG G7
LG G7

Mobil Dünya Kongresi'nden önce de sıkça dile getirilen LG'nin tepe seviyesi akıllı telefonu G7'ye dair yeni ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak cihazın net görselleriyle birlikte bazı ayrıntıları ortaya çıktı.

Bu yılki Mobil Dünya Kongresi'nde K8, K10 ve yeni V30 ile kullanıcıların karşısına çıkan LG, son olarak G serisinin yeni üyesine yönelik çalışmalarını da hızlandırıyor. Fuardan önce çok konuşulan ve tartışılan G7'ye ait yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor.

LG G7'ye ilk bakışta dikkat çeken en önemli ayrıntıların başında geniş ve çentikli ekran tasarımı geliyor.
LG G7'ye ilk bakışta dikkat çeken en önemli ayrıntıların başında geniş ve çentikli ekran tasarımı geliyor.

Çentikli ve geniş OLED ekran: LG G7!

Şu anda LG G7 (NEO) ismiyle anılan yeni akıllı telefon, söylentilere göre 6 inç boyutta 3120 x 1440 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturabilen OLED ekrana sahip olacak. Üstelik sızan fotoğraflara bakılırsa çentik tasarımı bu ürün için de geçerli olacak. Yani ekran / gövde oranını artırmak adına LG'nin de çentikli tasarıma yer vereceği tahmin ediliyor. Bu geniş ekranın en büyük avantajlarından biri elbette video izleme kısmında ortaya çıkıyor. Zira böylece 16:9 formunda tam boyutta video izlemek mümkün hale geliyor.

En güçlü Qualcomm yonga seti olan Snapdragon 845 ile gelmesi beklenen ürünün kamera tarafında da büyük yenilikler sunacağı tahmin ediliyor. Zira alt alta yerleştirilen çift kameranın özel çekim modlarıyla yüksek performans vadedeceği üzerinde duruluyor. Mobil işletim sistemi tarafında ise LG G7'nin Android P ile gelmesi bekleniyor.

Not: Haber fotoğrafları TechnoBuffalo'ya aittir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >