Çeşitli hata düzeltmeleri içeren iOS 13.1.1 güncellemesi yayınlandı

iOS 13
iOS 13

● Apple, yakın zamanda sunduğu iOS 13.1.1 güncellemesiyle birlikte bir önceki versiyonda karşılaşılan problemleri ortadan kaldırıyor.

● Karanlık moddan yeni kullanıcı arayüzüne ve ek güvenlik özelliklerine kadar birçok yenilik barındıran işletim sisteminin güncel sürümü, üretkenliği artıran farklar içeriyor.
● En yeni sürüm pil tüketimi ve üçüncü parti uygulamalardaki klavye hatası ve diğer problemleri çözüyor. Ayrıntılar haberimizde:

Apple, iOS 13 ile birlikte karanlık moddan tutun kullanıcıarayüzündeki yeniliklere ve ek güvenlik özelliklerine kadar birçok detay sunuyor. Son yıllardaki güncellemelerin büyük bir kısmı kamera, artırılmış gerçeklik ve iPadüretkenliğine odaklanırken iOS 13'te bu sistem biraz daha değişiyor.

Evet; kamera uygulaması tarafında da eskiye oranla önemli farklar var. Ama artık iPadiçin mobil işletim sistemi iPadOS olarak ayrılıyor. Yani iOS tabanlı iPadOS ile birlikte artık tabletler yazılımsal olarak çok daha iyi bir seviyeye geliyor. Çünkü bu işletim sistemi doğrudan büyük ekran ve tablet özellikleri için optimize edilmiş şekilde sunuluyor.

iOS 13 güncellemesi, önceki versiyona göre çok farklı özellikler barındırıyor.
iOS 13 güncellemesi, önceki versiyona göre çok farklı özellikler barındırıyor.

Yeni güncelleme aslında yalnızca varsayılan olarak gelen uygulamaların değil diğer uygulamaların da performansını önemli oranda artırıyor. Bunlar arasında akla ilk olarak WhatsApp ve en çok kullanılan uygulamalar geliyor.

Son olarak iOS 13 için de yeni bir güncelleme yayınlanmış durumda. iOS 13.1.1 olarak isimlendirilen yeni sürüm, iPhone'un yedeklerini çekmede sorun yaşayan kullanıcılar için büyük önem taşıyor. Zira iOS 13 yükleyen kişilerin bazıları iPhone'lardaki yedeklerine ulaşamadıklarından şikayet etmişti. Yeni sürüm bu problemi ortadan kaldırıyor.

Aynı zamanda iOS 13.1.1 ile birlikte iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'te karşılaşılan Siri tanıma özelliği geliştiriliyor ve hatırlatıcılar arasındaki senkronizasyon sorunu ortadan kaldırılıyor.

iOS 13.1.1 güncellemesini kontrol etmek için Ayarlar / Genel / Yazılım Güncelleme bölümünü izlemek yeterli.
iOS 13.1.1 güncellemesini kontrol etmek için Ayarlar / Genel / Yazılım Güncelleme bölümünü izlemek yeterli.

iOS 13.1.1 son sürümle gelen yenilikler adına da önemli düzenlemeler barındırıyor. Dolayısıyla kullanıcıların bu sürümü yüklemesinde yarar var. Güncellemeyi Ayarlar / Genel / Yazılım Güncelleme üzerinden kontrol edip sisteme kurmak mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >