Dahiden satılık: 'Elon Musk’ın müthiş evi satışta'

Elon Musk, 'saray yavrusu' evini satıyor!

Lüks konutlar konusunda oldukça meraklı olan teknolojinin en özgün figürü Elon Musk, sahip olduğu evlerden birini satışa çıkardı. ‘Saray yavrusu’ tanımına layık evin fiyatı tam 4.5 milyon dolar…

Tesla ve SpaceX’in kurucusu, dahi CEO Elon Musk çok sayıda lüks ve şatafatlı eve sahip. Bu evlerin ciddi bir bölümü milyon dolarlık fiyatlara sahipken Musk’ın evleri konusundaki hassasiyeti de ortada. Bu hassasiyete rağmen Musk, uzunca bir süre içerisinde oturduğu, kişisel zevkine göre dizayn ettiği bir evini satışa çıkardı.

Elon Musk’ın ‘satış listesine’ koyduğu evde 4 oda ve 3 banyo bulunuyor. Los Angeles’ın en popüler caddelerinden birinde bulunan ev, Musk tarafından eşi Talulah Riley ile birlikte 2013 yılında satın alınmıştı. İç tasarım konusunda birçok farklı ve yetkin iç mimar ile çalışan Musk, oldukça şık bir tasarım harikasına ulaşmayı başardı. Çift cephesi birden cam olan salon ile aydınlık ve genişlik hislerini sonuna kadar yaşatan ev oldukça şık eşyalarla donatılmış durumda.

Tasarım özellikleri üst düzey

Salonun yan tarafında bulunan açık mutfak ise büyük bir tezgaha ve geniş dolaplara sahip. Mutfağın tasarımı oldukça sade ve renkler de ortamın ferahgörünmesini sağlayacak şekilde seçilmiş. Ayrıca, ciddi seviyede geniş bir bahçeye de sahip olan ev, büyükpencerelere sahip bir odadan kolayca geçiş imkanına da sahip.

'Teknoloji-emlak ilişkisinin en orijinal hali'

Bir tuzlu su havuzu, bir jakuzi ve terasın da dahil oldu Musk evi, ön bahçesinin şıklığıyla da tamamlanıyor. Musk, talep ettiği 4.5 milyon dolarasahip olabilecek mi bilinmez fakat birçok iş insanının ev için nabız yokladığı bilgileri kulaktan kulağa dolaşıyor. Teknoloji-emlak ilişkisinin en orijinal hallerinden biri olan bu olay GZTTeknoloji ekibinin takibinde olacak… :)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >