Devlerin Türkiye yatırımları artıyor: 'Huawei Türkiye'de'

Huawei, Türkiye'de!

Xiaomi'nin Türkiye'de açtığı mağazalar ve bu mağazalar ile elde ettiği başarılar ile ilham oluşturduğunu söyleyebiliriz. Bu ilhamın son muhatabı Huawei oldu. Çinli şirket, Türkiye'deki ilk mağazasını İzmir'de açıyor.

Uzunca bir zamandır Türkiye'de mağaza açacağı iddialarıyla konuşulan Huawei'den somut haberler gelmeye başladı. Çinli şirket, iddiaları gerçeğe dönüştürerek Türkiye'deki ilk mağazasını İzmir'de açacağını resmen açıkladı. Huawei, daha sonra İstanbul'da da bir adet açacağı mağazalarının ilkini İzmir merkezli olarak tayin etti.

Huawei, Türkiye'de de yoğun biçimde tercih edilen bir marka konumunda yer alıyor.
Huawei, Türkiye'de de yoğun biçimde tercih edilen bir marka konumunda yer alıyor.

İzmir MaviBahçe AVM'de açılması planlanan Huawei deneyim mağazası, tüketicilere Huawei'nin akıllı telefon, dizüstü bilgisayar ve giyilebilir teknoloji ürünlerini deneyimleme imkanı sağlayacak. Huawei'nin İzmir'deki ilk servis merkezi de mağaza içerisinde tüketicilere hizmet verecek.

Açılış tarihi 9 Şubat!

9 Şubat Cumartesi günü resmen hizmete girecek olan Huawei İzmir deneyim mağazası MaviBahçe AVM içerisinde yer alacak. Mağazaya yönelik bilgiler gelmeye devam ettiğinde GZT Teknoloji ekibi olarak sizlere aktarıyor olacağız. :)

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >