DisplayMate açıkladı: En iyi ekran Galaxy S10'da!

Samsung Galaxy S10
Samsung Galaxy S10

Gerçekleştirdiği bağımsız testler sebebiyle 'kaynak gösterilen' DisplayMate, Galaxy S10 ekranına şu ana kadarki en yüksek puanı verdi. Ayrıntılar haberimizde:

Samsung Galaxy S10 ailesinin tanıtılması üzerinden yaklaşık ikihafta geçti. Doğal olarak telefon şimdiden birçok farklı bağımsız kurum tarafından test edildi. Bunlar arasında ekranı, kameraları ve diğer bileşenleri ayrı ayrı değerlendiren şirketler var. Aslında haberimizin ana konusu olan DisplayMate de bunlardan biri. Şirket, yaptığı incelemeler sonunda Galaxy S10 ekranına şimdiye kadarki en yüksek puanı verdi.

Samsung Galaxy S10, 6.1 inç'lik dinamik AMOLED ekranı, 3040 x 1440 piksel ekranı, Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve üç arka kamerasıyla ön plana çıkıyor.
Samsung Galaxy S10, 6.1 inç'lik dinamik AMOLED ekranı, 3040 x 1440 piksel ekranı, Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve üç arka kamerasıyla ön plana çıkıyor.

En yüksek dereceyi aldı

DisplayMate esasında ekran testleri konusunda birçok kriteri göz önünde bulunduruyor. Bunlar arasında görüntü kontrastından renk doğruluğuna kadar farklı unsurlar var. Tüm test sonuçları ise Galaxy S10 ekranının A+ kaliteyle derecelendirilmesini sağlıyor. Şimdiye kadarki en yüksek renk gamına, en yüksek parlaklığa ve en az yansıma özelliğine sahip olduğu özellikle belirtilenler arasında.

Değerlendirmeyle ilgili tüm kriterler DisplayMate web sayfasından da ayrıntılı bir şekilde paylaşılıyor. Hatta burada Galaxy S10 ekranının detaylarına ve yapılan testlerin kapsam alanına kadar farklı unsurlar yer alıyor.

Samsung Galaxy S10 ailesinin ön incelemelerini de gerçekleştirdik. Ürünlerin tüm ayrıntılarına aşağıdaki videolardan ulaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >