Efsane geri dönüyor: Terminatör yeni yönetmenle geliyor

Bulunduğu dönemlere damgasını vurmayı başaran Terminatör efsanesi Deadpool’un yapımcısı ile geri dönüyor.

Deadpool'un yönetmeni de işin içinde olacak

                                    
                                    
                                    İddialara göre serinin iki filminin de yönetmenliğini yapan James Cameron, Terminatör filmini yeniden sinemaya taşımaya hazırlanıyor. James Cameron'un bu film için geçtiğimiz yıl vizyona giren ve büyük bir başarı yakalayan Deadpool'un yönetmeni Tim Miller ile görüşmeler yaptığı iddia ediliyor.
Deadpool'un yönetmeni de işin içinde olacak İddialara göre serinin iki filminin de yönetmenliğini yapan James Cameron, Terminatör filmini yeniden sinemaya taşımaya hazırlanıyor. James Cameron'un bu film için geçtiğimiz yıl vizyona giren ve büyük bir başarı yakalayan Deadpool'un yönetmeni Tim Miller ile görüşmeler yaptığı iddia ediliyor.
Başrol için beklenen isim Arnold Schwarzenegger

                                    
                                    
                                    Filmin vizyona girmesi beklenen yıl ise 2019. Başrol oyuncusu olarak yine Arnold Schwarzenegger'in olması bekleniyor ama bu sadece bir ihtimal. Film ile ilgili bilgiler şimdilik bu kadar. Film hakkında gelişmeleri takip ederek size aktarıyor olacağız.
Başrol için beklenen isim Arnold Schwarzenegger Filmin vizyona girmesi beklenen yıl ise 2019. Başrol oyuncusu olarak yine Arnold Schwarzenegger'in olması bekleniyor ama bu sadece bir ihtimal. Film ile ilgili bilgiler şimdilik bu kadar. Film hakkında gelişmeleri takip ederek size aktarıyor olacağız.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >