Elon Musk açıkladı: Tesla bu sene resmî olarak Türkiye'ye geliyor!

Tesla otomobil
Tesla otomobil

Elon Musk, Twitter'dan gelen bir soruyu yanıtlayarak Türkiye pazarına bu sene içinde gireceklerini bildirdi. Musk, organizasyonda bizzat burada olduracağını da ifade etti. İşte ayrıntılar:

SpaceX ve Tesla Motors ile son yıllarda adını fazlasıyla duyuran Elon Musk, Twitter'dan gelen bir soruya "Bu yıl içinde Türkiye'de piyasaya sürülmesini planlıyoruz." şeklinde yanıt verdi. Bu açıklamayla birlikte Tesla otomobillerin ülkemizde resmî olarak bu sene içinde satışa çıkacağı netleşti.

Ayrıca buna ek olarak "Ülkenizi seviyorum ve piyasaya sunma konusunda ben de bizzat orada olacağım" şeklinde bir cümle de kurdu. Böylece Türkiye'deki Tesla faaliyetlerinin doğrudan Elon Musk'ın açıklamalarıyla başlayacağını söylemek mümkün.

Uygun servis noktası aranıyor

Geçtiğimiz dönemlerde Tesla'nın Hollanda merkezi, İstanbul'un Anadolu yakasına kurulacak olan servis noktası için uygun yer aramaya başladıklarını da bildirmişti. Anadolu yakasına kurulacağı kesinleşen servis noktası için uygun konum arandığı ve konuyla alakalı bu sene içinde önemli gelişmeler yaşanacağı belirtilmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >