FIFA 19 demosu yayınlandı!

​FIFA 19 demosu yayınlandı!

Uzun süredir merakla beklenen FIFA 19’un demo sürümü sonunda yayınlandı. Aktif hale getirilmesiyle birçok oyuncu tarafından deneyimlenmeye başlanan demo, oyunun tam sürümüne dair çok sayıda ipucu da içeriyor…

Şampiyonlar Ligi lisans haklarını satın alması ve Yolculuk Modu’nu geliştirmesiyle birçok oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran ve KONAMI kaynaklı PES’in önündeki konumunu da koruyan FIFA serisi son üyesiyle hayranlarının karşısına çıkıyor. FIFA 19’un 28 Eylül’de çıkacak tam sürüm oyunundan önce 7 GB boyutundaki 10 oynanabilir takımlı demo sürümü resmen yayınlandı. FIFA 19’un resmi sayfasına giderek, ‘Try it First’ seçeneğine tıklayan kullanıcılar, FIFA 19 Demo‘yu Origin kütüphanelerine rahatlıkla ekleyebiliyor.

Oyunda tam 10 lisanslı takım yer alıyor!

FIFA 19’un demo sürümü PlayStation4, Xbox One ve PC kullanıcıları için indirilebilir duruma gelmesiyle birlikte birçok detay da gün yüzüne çıktı. Yenilenmiş Santra Modu ve Yolculuk Modu’nun son bölümünün de deneyimlenebiliyor olması sosyal medyadaki oyun yorumlarının da çeşitlenmesine neden oldu. Oyunun demo sürümünde Juventus, Real Madrid, Roma, Atletico Madrid, Manchester City, Manchester United, PSG, Bayern Münih, Tottenham ve Borussia Dortmund yer alıyor.

FIFA 19 sistem gereksinimleri

FIFA 19 PC sistem gereksinimleri işlemci anlamında çok fazla talepkar gözükmüyor. Öte yandan, RAM anlamında en az 8 GB'lık performans seviyesi şart durumda. Üst seviye bilgisayar kurulumu olmayanlarda bile 8 GB veya 16 GB RAM neyse ki artık standart hale geldi diyebiliriz. En az 10 GB RAM ile giriş seviyesi bir grafik kartıile oyunu akıcı şekilde oynamak mümkün gözüküyor. Bunun yanı sıra sabit diskinizde en az 50 GB yer açmaya da şimdiden hazırlıklı olun.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >