FIFA Türkiye'de oyundan pahalı kadro: 2.500 TL teklif edildi

FIFA 19, Türkiye ve dünyada ilgiyle oynanmaya devam ediyor.
FIFA 19, Türkiye ve dünyada ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Milyonların sevgilisi FIFA 19'u oynarken para harcayan oyunculara alışmıştık. Bu seferki durum biraz farklı. Para harcamadan, yalnızca oyun becerisi ve 'FIFA Kart' talihiyle oluşturduğu kadrosuna 2.500 TL'lik teklif gelen Kerem Atılgan, Ultimate Team eğlencesini farklı bir boyuta dönüştürebilir...

Dünyanın en çok tercih edilen ve en fazla sayıda oyuncuyu bünyesinde barındıran oyunları arasında yer alan FIFA 19, Türkiye için de bir 'efsane' konumunda yer alıyor. Birçok oyuncu hem online hem de uygulama içi seçeneklerle oyunu deneyimlerken ciddi bir kitle sosyal medyada ve oyun forumlarında FIFA hakkındaki yorumlarını sürdürüyor.

Birçok oyuncunun yorumları FIFA Ultimate Team versiyonuna dair analizleri içerirken Ultimate Team'de gelişme hedefi en net FIFA gerçeği olarak karşımızda.

Kerem Atılgan kendi YouTube kanalı üzerinden yaptığı yayınlarla oyun deneyimlerini kullanıcılarla buluşturuyor.
Kerem Atılgan kendi YouTube kanalı üzerinden yaptığı yayınlarla oyun deneyimlerini kullanıcılarla buluşturuyor.

FIFA'yı Türkiye'den deneyimleyen Kerem Atılgan isimli oyun tutkunu için Ultimate Team'in 'oyun dışı' bir anlamı daha bulunuyor. Genç oyuncu, herhangi bir bedel ödemeden oluşturduğu 'hilesiz' kadrosuyla Ultimate Team Hafta Sonu Ligi'nde galibiyet rekorları kırarken bir yandan da oyunu ticarete dökme ihtimaliyle karşı karşıya.

Fransa-İngiltere hibriti kadro mağlubiyet yüzü görmüyor

Atılgan'ın oluşturduğu kadroya sahip olmak, Ultimate Team için hilesiz ve harcamasız neredeyse 'imkansız' olarak nitelendiriliyor. Premier Lig ağırlıklı kadrosunu Neymar, Cavani ve Mbappe gibi Fransa Ligue 1 yıldızlarıyla hibritleyen Atılgan'ın kadrosuna 2.500 TL'lik teklif geldi. Kadrosunda Kyle Walker, Paul Pogba ve Ngolo Kante gibi süperstarların bulunduğunu da hatırlatalım.

Kerem Atılgan'ın FIFA 19 Ultimate Team için oluşturduğu kadro.
Kerem Atılgan'ın FIFA 19 Ultimate Team için oluşturduğu kadro.

2.500 TL'yi reddetti

Facebook'ta FIFA paylaşım gruplarında kadro görselini paylaşan Kerem Atılgan'a bir oyun tutkunu tarafından 2.500 TL'lik ödeme teklif edildi. Hem hesap 'skill puanlarının' fazlalığı hem de aşırı kaliteli kadrosuyla birçok oyuncunun hayalini süsleyen ekip için gelen teklifi reddeden Atılgan, kadrosunu geliştirmeye devam edeceğini ifade ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >