Geleceğin telefonu duyuruldu: '25.500 TL’ye satılacak'

​​Geleceğin telefonu duyuruldu: 13.500 TL’ye satılacak!
​​Geleceğin telefonu duyuruldu: 13.500 TL’ye satılacak!

Turing Robotics şirketi tasarladığı yeni akıllı telefon HubblePhone’u, yayınladığı tanıtım metni ve hazırlanan sunum ile duyurdu. ‘Fütüristik bakış açısı’ temalı bir çalışma sonrası ortaya çıkarılan cihazın fiyatı 25.500 TL olarak belirlendi. 60 MP çözünürlüğü ve 15x optik zoom desteğiyle kusursuz bir kameraya sahip olan HubblePhone, teknik özellikleriyle otoritelerden tam puan aldı…

Turing Robotics, çok sayıda başarısız akıllı telefon denemesi sonrası bambaşka bir yol izlemeye karar verdi. Bundan böyle şirket fütüristik, astronomik bedelli ve prestijli akıllı telefonlar üretecek. HubblePhone ismi verilen ve saydığımız tüm şartlara sahip olan serinin ilk denemesi 2020 yılında kullanıcılarıyla buluşmuş olacak. Kendine ait birçok karakteristik özelliği dışında teknik özellikleri ve performansıyla da ilgi çeken cihaz, piyasada hakim durumdaki akıllı telefon anlayışını tepeden tırnağa değiştirecek gibi görünüyor.

HubblePhone, kamera özellikleriyle birçok kullanıcıyı cezbedeceğini tanıtım videosuyla gösterdi.
HubblePhone, kamera özellikleriyle birçok kullanıcıyı cezbedeceğini tanıtım videosuyla gösterdi.

Cihaz, çift ekrana güç verebilmek için iki farklı batarya kullanıyor.
Cihaz, çift ekrana güç verebilmek için iki farklı batarya kullanıyor.

HubblePhone, 2 farklı Snapdragon 855 işlemcisiyle toplamda 4K çözünürlük sunabilen 2 parçalı Full HD ekran ile geliyor. Bu iki farklı ekrana güç sağlaması için 2 farklı batarya kullanılacağı da belirtilen cihazın bataryaları 3.300 mAh ve 2.800 mAh büyüklüklerinde olacak. Telefonun birincil kamerası 15x optik zoom’a destek verirken 60 MP çözünürlüğünde yani tarihin en başarılı telefon kamerası olarak görevini gerçekleştirecek. Ana kamera haricinde cihazın farklı yerlerinde bulunacak 3 adet de 12 MP'lik sensör yer alacak. HubblePhone'un hem Android hem de Linux altyapısıyla çalışan Sailfish mobil işletim sistemlerini kullandığını da belirtelim. 2020 yılının ağustos ayında Avrupa’da satışa çıkacak olan cihaz, 25.500 TL’den alıcı bulacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >