Giyilebilir teknoloji pazarının lideri Fitbit

Dünyanın önde gelen pazar araştırmaları şirketi IDC, giyilebilir cihazlarla alakalı yeni bir rapor yayınladı.

Giyilebilir teknoloji pazarı büyümeye devam ediyor. Elbette yeni çıkan akıllı saat ve akıllı bilekliklerin bu hususta payı büyük. Ek olarak, saat üreticilerinin akıllı ürünlere yönelmesiyle birlikte pazar daha da genişledi. Yaşanan bu gelişme, irili ufaklı birçok farklı üreticiyi de harekete geçiriyor.

Pazar araştırmaları şirketi IDC, giyilebilir teknoloji sektörüne yönelik yeni bir rapor yayınladı. Bu yılın üçüncü çeyrek detaylarını gösteren rapora göre en çok satan akıllı saat Apple Watch. Üçüncü çeyrekte 1.1 milyon satış gerçekleştiren Apple Watch'un pazar payı ise yüzde 4.9. Apple'ın geçtiğimiz yılın aynı dönemindeki Watch satışı ise 3.9 milyon seviyesindeydi.





Pazarın lideri Fitbit

                                    
                                    Raporun geneline bakıldığında ise listenin en tepesinde daha çok akıllı bileklikleriyle tanınan Fitbit yer alıyor. Üçüncü çeyrekte %23 pazar payı elde eden Fitbit, aynı süreçte toplamda 5.3 milyon satış gerçekleştirmiş.
Pazarın lideri Fitbit Raporun geneline bakıldığında ise listenin en tepesinde daha çok akıllı bileklikleriyle tanınan Fitbit yer alıyor. Üçüncü çeyrekte %23 pazar payı elde eden Fitbit, aynı süreçte toplamda 5.3 milyon satış gerçekleştirmiş.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >