Google Chrome yenilenerek çok daha işlevsel bir hale geldi

Google Chrome
Google Chrome

Yenilenen Google Chrome ile web sitelerinde çok daha hızlı şekilde gezinmek mümkün olduğu gibi, bildirim sistemindeki düzenlemelerle de kullanıcı memnuniyetinin artırılması amaçlanıyor.

En fazla tercih edilen internet tarayıcısı Google Chrome, bugün yayınlanan güncelleştirmeyle birlikte yepyeni özellikler kazandı. An itibariyle 59.sürüme yükselen Chrome, başta Windows, Mac ve Linux işletim sistemlerinde yenilenmiş durumda. Zira bu versiyonla birlikte kullanıcılara artık çok daha güvenli ve çok daha hızlı bir web tarayıcı sunuluyor.

Google Chrome'da şu ana kadar sunulan var olan bildirim yapısı değişerek artık native macOS bildirim sistemine geçiş yapılıyor. Bu da doğrudan daha problemsiz kullanım anlamına geliyor. Yani diğer bir değişle kullanıcı deneyimi ve memnuniyeti daha da artıyor.

Yenilenen Google Chrome artık hem masaüstü hem de mobil uygulama tarafında çok daha hızlı çalışacak.
Yenilenen Google Chrome artık hem masaüstü hem de mobil uygulama tarafında çok daha hızlı çalışacak.

Ek olarak, komut satırından erişilebilen ve özel olarak sunucu ortamları için gizlenen Headless Chromium modu da uygulamaya bu güncellemeyle gelen yenilikler arasında. Son olarak benzer yeniliklerin mobil uygulamalar için de yakın zamanda sunulacağını belirtmekte yarar var. Buradaki bağlantı üzerinden Google Chrome'un en yeni sürümünü ücretsiz bir şekilde indirebilmek mümkün.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >