Google'ın doğum günleri için logosunda yaptığı 7 efsanevi değişiklik

Google'ın doğum günü temaları.
Google'ın doğum günü temaları.

Google, birçok kullanıcı için vazgeçilmez olmasının yanında ortaya koyduğu yenilikler ve şık dizaynlarla da dikkat çekmeyi başarıyor. Google, logosunda yaptığı değişikliklerle birçok kullanıcının ilgisini çekiyor.

Google Doodles, internet mecrasındaki en keyifli ve en orijinal ürünleri ortaya koyan platformlardan biri. Google'ın logosunda yaptığı değişiklikleri takip edebildiğimiz bu platform, birçok kullanıcı için kusursuz bir eğlence aracı.

Google Doodles'ta karşımıza çıkmış en keyifli 7 "doğum günü teması" ise gerçekten ciddi bir vizyonun eseri diyebiliriz. İşte 7 şık Google logosu...

Claude Monet 

                                    Ünlü Fransız Claude Monet'nin 161. doğum günü için yapılmış oldukça şık ve sanatsal Google logosu.
Claude Monet Ünlü Fransız Claude Monet'nin 161. doğum günü için yapılmış oldukça şık ve sanatsal Google logosu.
Alexander Calder

                                    ABD'li heykeltraşın en önemli eseri olan "mobil"i tema edinen logo da büyük ilgi çekti. Logo, Calder'in 113. doğum gününde sunuldu.
Alexander Calder ABD'li heykeltraşın en önemli eseri olan "mobil"i tema edinen logo da büyük ilgi çekti. Logo, Calder'in 113. doğum gününde sunuldu.
Jim Henson

                                    Ünlü Amerikalı kuklacının 75. doğum gününde ortaya çıkarılan kuklalardan oluşmuş logo kullanıcılar tarafından çok beğenilmişti.
Jim Henson Ünlü Amerikalı kuklacının 75. doğum gününde ortaya çıkarılan kuklalardan oluşmuş logo kullanıcılar tarafından çok beğenilmişti.
Louis Braille

                                    Görme engelliler konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan ünlü mucidin 107. doğum gününde oluşturulan logo görme engelliler için de oldukça etkileyici bir görüntü ortaya koymuştu.
Louis Braille Görme engelliler konusunda yaptığı çalışmalarla tanınan ünlü mucidin 107. doğum gününde oluşturulan logo görme engelliler için de oldukça etkileyici bir görüntü ortaya koymuştu.
Sir Isaac Newton

                                    Yer çekimini bulan ünlü İngiliz bilim insanı Sir Isaac Newton'ın 367. doğum gününde oluşturulan, "elmanın düşüşü"nü simgeleyen logo büyük ilgi uyandırmıştı.
Sir Isaac Newton Yer çekimini bulan ünlü İngiliz bilim insanı Sir Isaac Newton'ın 367. doğum gününde oluşturulan, "elmanın düşüşü"nü simgeleyen logo büyük ilgi uyandırmıştı.
Alan Turing

                                    İngiliz matematikçi, bilgisayar bilimcisi ve kriptolog. Bilgisayar biliminin kurucusu varsayılan Alan Turing'in 100. doğum gününde oluşturulan logo da içerdiği anlam ve Turing'i ifade ediş şekliyle büyük ilgi uyandırmıştı.
Alan Turing İngiliz matematikçi, bilgisayar bilimcisi ve kriptolog. Bilgisayar biliminin kurucusu varsayılan Alan Turing'in 100. doğum gününde oluşturulan logo da içerdiği anlam ve Turing'i ifade ediş şekliyle büyük ilgi uyandırmıştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >